1. Home
  2. Nieuws
  3. Stage in Los Angeles

Stage in Los Angeles

"Van marketing tot pretparktour"

Floris Steenvoorden, student Internationaal Toeristisch Management, liep stage in Los Angeles. Floris vertelt: "Ik liep stage voor Expedition America, een touroperator gespecialiseerd in tours en events voor internationale studenten in Amerika. Via Expedition America kun je bijvoorbeeld een weekendje weg naar San Francisco, Las Vegas of Yosemite. Mijn bedrijf werkt onder andere voor EF, een organisatie met meerdere taalscholen in Amerika, die erg populair is in Nederland." Lees hieronder meer over de stage van Floris. 

Van Facebookmarketing tot walking tours

"Ik was een allround intern, dus mijn taken waren heel divers! Een paar dagen per week hielp ik mee op kantoor, waar ik de Facebookmarketing deed, meehielp met de financiën en andere administratieve taken had. De andere dagen verkocht ik onze tours en activiteiten op internationale scholen in Hollywood en Santa Monica. Ik gaf er ook voorlichtingen over en ik gaf zelf walking tours voor de nieuwe studenten in Santa Monica, waarbij ik ze het beste van Santa Monica liet zien!"

Overnachten in pretparken

"In het weekend mocht ik tour guiden. Zo heb ik meerdere keren de Theme Park Overnight gedaan, met een groep scholieren in Disneyland en Universal Studios. Dat heb ik ook een keer gedaan met mede-Tio-studente Margriet Hooijmeijer. Verder heb ik op het eind mijn eigen bus naar San Francisco getourguided! Iedereen had een geweldig weekend, het was een supergave ervaring!"

Vrienden voor het leven en veel geleerd

"Stage lopen in Amerika was sowieso een hele gave ervaring! Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en heb mijzelf erg ontwikkeld. Ik had mijn eigen auto en heb geleerd om op de snelweg te rijden (acht stroken breed!). Los Angeles is een gigantische stad, maar zo leuk. Amerika is zo mooi en de mensen zijn er heel aardig en ik heb mijn Engels enorm verbeterd. Ik heb genoten van mijn tijd in Amerika!"

Volg Floris op LinkedIn

Bekijk ook de video met Floris
Lees meer over: events, internationaal, marketing, stage