1. Home
  2. Nieuws
  3. “Mooi om in zo’n gaaf hotel stage te mogen lopen”

“Mooi om in zo’n gaaf hotel stage te mogen lopen”

Hotelmanagementstudente Kim van Oostrom loopt deze zomer stage bij Grand Hotel Karel V: een chique hotel in het hart van Utrecht. Een hotel met een rijke historie die helemaal teruggaat tot de middeleeuwen. Kim: “Het is een mooi 5-sterrenhotel. Ik had het gevoel dat ik hier veel kon leren.”

Over de stage 

Kim is stagiaire inkoop. “Samen met mijn stagebegeleider ben ik verantwoordelijk voor de inkoop”, legt ze uit. “Ik krijg veel verantwoordelijkheden; heel leuk. Maar ook de mensen om me heen maken het een fijne stageplek. Het is mooi dat ik in zo’n gaaf hotel stage mag lopen.”

Leerzame ervaring

Tijdens haar stage heeft Kim al veel geleerd, vertelt ze. “Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat je alles goed moet controleren. Je kunt beter twee keer iets controleren dan één keer en een fout maken. Aan de financiële vakken op school heb ik veel gehad tijdens deze stage.”

Begeleiding van studiecoach

“Mijn studiecoach heeft me goed geholpen bij het zoeken naar een stage”, vertelt Kim. “Iedere week hadden we wel contact. En ook nu, tijdens mijn stage bij Grand Hotel Karel V, is mijn studiecoach goed te bereiken, dat is fijn.”

Trots om op Tio te studeren

Studeren aan Tio bevalt Kim goed. “Ik heb voor Tio gekozen omdat ik de persoonlijke aandacht superfijn vind”, legt ze uit. “Tio staat goed aanschreven en daarom ben ik er ook trots op dat ik op Tio studeer. Na mijn studie Hotelmanagement ga ik beginnen met de hbo-opleiding International Business Management. En daarna? Dan wil ik mijn eigen bedrijf starten!”

Volg Kim op LinkedIn

Lees meer over: hotelschool, stage