1. Home
  2. Nieuws
  3. Agente bij PayPal in Dublin

Agente bij PayPal in Dublin

Alumna Sophia van der Horst is de eerste afstudeerder voor de Engelstalige variant van de opleiding International Business Management. Een studie waar ze eerst haar draai nog wel even moest vinden. Sophia: “Engels was nooit mijn sterkste kant. Maar, door het te blijven oefenen en dagelijks Engels te spreken, kreeg ik het steeds beter onder de knie.”

Engels

Sophia: “Ik heb voor de Engelstalige opleiding International Business Management gekozen, omdat zij alles omvat wat mij interesseert: business, management en verkoop. Mede door de enthousiaste presentatie over de Engelstalige variant tijdens de open dag, nam ik de sprong in het diepe. Engels was nooit mijn sterkte kant, maar dankzij de goede begeleiding op Tio en door simpelweg te doen, ben ik uiteindelijk als eerste studente voor de Engelstalige variant van International Business Management afgestudeerd.” 

Een carrière in Dublin

“Momenteel woon ik in Dublin en ben ik fulltime werkzaam bij PayPal als Dutch customer solutions agent. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen, want op deze manier kan ik veel ervaring opdoen. PayPal is een wereldwijd opererend bedrijf, dus dat past erg goed bij deze studie. Vanaf september ga ik de master International Management volgen aan de UCM Michael Smurfit Graduate Business School, om me verder te specialiseren in het internationale bedrijfsleven. Uiteindelijk is mijn doel om in de E-commerce te werken, de branche waarin ik ben afgestudeerd. Ik heb onderzocht op welke manier Walraven E-commerce kon toepassen, om wereldwijd de omzet te kunnen verhogen.”

Buitenlandervaring

“Dankzij mijn Engelstalige opleiding heb ik tijdens mijn studie veel internationale ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn minor in Taiwan gevolgd en stages gelopen in Schotland en Barcelona. Ik had van tevoren nooit gedacht dat ik het Engels zo goed onder de knie zou krijgen. Ik beveel het iedereen aan om een stage, of in ieder geval een deel van de opleiding, door te brengen in het buitenland. Zo leer je de taal nog beter te spreken. Je maakt bovendien veel nieuwe vrienden en hebt hierdoor connecties over de hele wereld.”  

Volg Sophia op LinkedIn