1. Home
  2. Nieuws
  3. Werken bij Amerikaans bedrijf SUBWAY

Alumnus Jeffrey Peters werkt bij SUBWAY

Oud-Tio-student Jeffrey Peters werkte na de opleiding Hotelmanagement als floormanager bij diverse hotels in Amsterdam. Zijn drive om voor een Amerikaans bedrijf te werken, leidde hem naar broodjesketen SUBWAY®, waar hij inmiddels als Development Agent werkt. Jeffrey: “Ik houd me bezig met de vraag hoe SUBWAY® steeds verder kan ontwikkelen in mijn regio. Ook kan ik zelf bij SUBWAY® blijven doorgroeien."

Verantwoordelijk voor Zuid-Nederland en België

Al toen hij negentien was ging Jeffrey Peters aan het werk als floormanager bij diverse Amsterdamse hotels. Vlak na het afronden van zijn mbo4-opleiding Hotelmanagement aan Tio. Maar hij wilde graag een andere kant op met zijn carrière. Zijn doel om bij een Amerikaans concern te werken werd werkelijkheid, toen hij aan de slag kon bij McDonalds. Niet veel later werd hij gevraagd om bij een SUBWAY® restaurant te komen werken. Binnen de organisatie groeide hij snel door. “Momenteel ben ik werkzaam als SUBWAY® Development Agent. Ik ben verantwoordelijk voor de vestigingen in Zuid-Nederland en België en houd mij bezig met de ontwikkeling van het merk binnen de regio. Waar en wanneer er bijvoorbeeld nieuwe vestigingen kunnen worden geopend. Op dit gebied is SUBWAY® onderscheidend. Het bedrijf wil zich vestigen op de niet-standaard locaties.”

Begeleiden van franchises

In zijn functie in het operationeel management is Jeffrey constant op de vloer om franchisenemers te begeleiden. “Ik benader de franchisenemers op een positieve manier en geef ze dan ook veel positieve feedback. Dit is ook wat ik heb geleerd bij Tio. Door middel van rollenspellen leerden we de theorie toe te passen. Bijvoorbeeld het leren omgaan met boze, ontevreden klanten. Je moet altijd vriendelijk blijven en in je achterhoofd houden dat je het voor hen doet. Daar heb ik ook nu nog veel aan.”


Tio bewuste keuze

Jeffrey Peters koos destijds bewust voor Tio en de opleiding Hotelmanagement. “Bij deze opleiding leer je alles over gastvrijheid, het verlenen van service, maar ook het leidinggevende aspect. Wanneer je bewust voor Tio kiest, krijg je eigenlijk alleen maar vakken die je leuk vindt, waar je echt iets aan hebt en waar je graag nog meer van wil weten. Het leukste aan Tio is nog wel dat je iedereen kent en iedereen elkaar wil helpen.”