1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio-studente wint zilveren Toerisme Bokaal

Michelle Schnezler wint zilveren Toerisme Bokaal

Toekomstig Tio-studente Michelle Schnezler heeft zilver gewonnen bij de landelijke wedstrijden voor de Toerisme Bokaal 2016. Komend studiejaar start Michelle met de opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Tio in Utrecht. “De Hotel- en Eventweek en internationale uitwisselingen spreken me erg aan”, zegt ze erover.

Michelle (19) won de medaille in de wedstrijdcategorie Front Office en Receptionist. “Gedurende de dag werden er verschillende rollenspellen opgevoerd”, vertelt ze. “Tijdens mijn stukje stelde een van de acteurs zich op als een lastige Franstalige bezoeker. Hij was veeleisend, stelde ingewikkelde vragen en leek niet snel tevreden. Het was mijn taak om meneer tevreden te stellen en in te checken.”

Volgens de jury toonde Michelle een professionele houding en wist ze de lastige vragen prima te pareren. “Ze stond de bezoeker vriendelijk te woord, toonde begrip en verloor de klantvriendelijkheid geen enkel moment uit het oog. Ze wist de merkwaardige wensen van de gast in goede banen te leiden”, aldus het juryrapport.

De ambitieuze studente vond het heel erg leuk om mee te doen. “In eerste instantie wist je niet precies wat er ging komen”, zegt ze. “Daarom vond ik dit een hele leuke uitdaging.” Met de medaille is ze heel blij. “Er was namelijk veel goede concurrentie.”

Michelle gaat Hotel- en Eventmanagement studeren, omdat het goed aansluit bij haar huidige opleiding. “Waarschijnlijk wil ik na mijn studie General Manager worden in een groot hotel of bij een andere grote onderneming. Ik heb heel veel zin om te beginnen en hoop veel te kunnen leren bij Tio. Ik zie in ieder geval genoeg uitdagingen!

Volg Michelle op LinkedIn

Lees meer over: praktijkonderwijs, winnaar