1. Home
  2. Over Tio
  3. Vijf jaar op rij: hoogste scores voor Tio in NSE

Vijf jaar op rij: hoogste scores voor Tio in NSE

Wederom hebben de hbo-opleidingen van Hogeschool Tio van studenten de hoogste beoordelingen gekregen in de Nationale Studenten Enquête. Alle drie de bacheloropleidingen, Hotel- en Eventmanagement, Internationaal Toeristisch Management en International Business Management, krijgen gemiddeld de hoogste cijfers binnen hun categorie. Tio is trots op dit mooie resultaat.


Alle drie de Tio-bacheloropleidingen scoren bovendien hoger dan voorgaande jaren:

Hotel- en Eventmanagement

Internationaal Toeristisch Management

International Business Management

Overall score op vijfpuntsschaal


De studenten zijn zeer tevreden over de groepsgrootte, de voorbereiding op de beroepsloopbaan, studieomgeving, toetsing en beoordeling, studiebegeleiding en docenten.


Studenten zijn duidelijk trots op hun opleiding. Oud-student Remco Haagmans: “Wauw wat gaaf! Ongelofelijk dat Tio het zo goed blijft doen. Ik ben zelf nog steeds erg trots dat mijn, inmiddels oude, school de beste is. Met name vind ik het prettig dat er veel ruimte is om zelf een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling, daar maak ik dan ook regelmatig gebruik van. Gefeliciteerd!”
En oud-studente Marlies van Voorst van Beest: “Gefeliciteerd! Een erg belangrijk punt voor mij is de persoonlijke aandacht. Elke docent is bereid je te helpen om de stof zo goed mogelijk te begrijpen. Dit is echt fijn en je staat er daardoor niet helemaal alleen voor.”


Bron: Factsheet Nationale Studenten Enquête (NSE)