1. Home
  2. Over Tio
  3. Hoogste scores voor hotel, toerisme en business

Hoogste scores voor hotel, toerisme en business

In de Nationale Studenten Enquête (NSE) krijgt Hogeschool Tio voor het vijfde jaar op rij de hoogste cijfers van alle toeristische opleidingen en voor het derde jaar op rij de hoogste cijfers van alle hotelopleidingen. En ook de opleiding International Business Management scoort het hoogst van alle business opleidingen. Hiermee laten we andere hogescholen ver achter ons.

 

Met vijf vestigingen in de top vijf scoort de opleiding Hotel- en Eventmanagement uitstekend. De opleiding Internationaal Toeristisch Management staat met vier Tio-vestigingen in de top vijf. Ook de opleiding International Business Management staat met 4 vestigingen bovenaan de ranglijst en krijgt de hoogste cijfers. In vergelijking met vorig jaar heeft Tio zich op bijna alle onderdelen weten te verbeteren.


Hoogwaardig diploma

In vergelijking met andere hbo-opleidingen in Nederland scoren de Tio-opleidingen op alle onderdelen hoger dan gemiddeld, met name op de onderdelen ‘voorbereiding beroepsloopbaan’ en ‘stage ervaring’. Daarnaast wordt de studie goed beoordeeld en kunnen de studenten de kleine klassen enorm waarderen.