1. Home
  2. Over Tio
  3. Keuzegids: "Tio beste middelgrote hogeschool"

Keuzegids: "Tio beste middelgrote hogeschool"

Naast de nummer 1-scores in de JOB-Monitor, NSE en het onderzoek Beste Studies 2014 van Elsevier is Tio nu door de Keuzegids Hoger Onderwijs 2015 uitgeroepen tot ‘Beste middelgrote hogeschool van Nederland’. Tio krijgt deze vermelding vanwege de uitmuntende scores voor alle hbo-opleidingen. Uiteraard zijn we enorm trots op dit geweldige resultaat.


Bij de opleiding Hotel- en Eventmanagement staan vier vestigingen in de top 5: Utrecht (1), Amsterdam en Hengelo (gedeelde 2e plek) en Eindhoven (4). Voor de opleiding Internationaal Toeristisch Management geldt dat alle vijf de Tio-vestigingen in de top vijf staan, met Utrecht op 1, Eindhoven op 2, Amsterdam op 3, Rotterdam op 4 en Hengelo op 5. International Business Management in Amsterdam eindigt op de 1e plek van alle IBMS-opleidingen in Nederland.


Goed tot uitstekend op alle onderdelen

Tio scoort op alle onderdelen binnen alle hbo-opleidingen goed tot uitstekend. Hierbij valt te denken aan de inhoud van de opleiding, het aantal contacturen, docenten, voorbereiding op de beroepsloopbaan, communicatie, faciliteiten en het expertoordeel dat tijdens accreditaties is afgegeven.


‘Beste middelgrote Hogeschool van Nederland’

De titel ‘Beste middelgrote Hogeschool van Nederland’ is een optelsom van de uitstekende resultaten van alle hbo-opleidingen. Tio behaalde eerder al nummer 1-noteringen in de Nationale Studenten Enquête, JOB-Monitor, Elsevier en bij accreditaties door de Onderwijsinspectie en NVAO.


Bron: keuzegids.org