1. Home
  2. Voor bedrijven
  3. Career Event

Voor bedrijven 

Beste kleine hogeschool

Career Event

Ieder jaar organiseert Hogeschool Tio het Career Event. Het Tio Career Event vindt plaats op 24 januari 2022 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Dé plek om studenten enthousiast te maken voor uw bedrijf.
De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan, en leren uw bedrijf graag kennen. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht.

Meer informatie (waaronder de tarieven) wordt op een later moment bekend gemaakt op deze website. U kunt zich via onderstaande button alvast vooraanmelden, dan ontvangt u de informatie per e-mail.

Ontdek meer
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association
"Als vertegenwoordiger van 'live' is het goed om te zien dat Tio een event inzet om de nieuwe generatie en het werkveld bij elkaar te brengen. Het Career Event vond ik bovendien zeer goed en professioneel van opzet. Compliment!"
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association

Wat kunt u verwachten?

Topstudenten

Maak kennis met meer dan 1500 studenten van de beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids 2021). De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan en maken graag kennis met uw bedrijf. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Deelnemen?

Voor meer informatie kunt u mailen naar careerevent@tio.nl.

Video Career Event

Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
Hogeschool Tio Career Event