1. Home
  2. Voor bedrijven
  3. Career Event

Voor bedrijven 

Algemeen

Career Event

Ieder jaar organiseert Hogeschool Tio het Career Event. Het Tio Career Event vindt plaats op donderdag 18 februari 2021 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Dé plek om studenten enthousiast te maken voor uw bedrijf.
De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan, en leren uw bedrijf graag kennen. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht.

Ontdek meer
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association
"Als vertegenwoordiger van 'live' is het goed om te zien dat Tio een event inzet om de nieuwe generatie en het werkveld bij elkaar te brengen. Het Career Event vond ik bovendien zeer goed en professioneel van opzet. Compliment!"
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association

Wat kunt u verwachten?

Topstudenten

Maak kennis met Tio's topstudenten van één van de beste opleidingen van Nederland (8 jaar op rij, Keuzegids 2019). De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan en maken graag kennis met uw bedrijf. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, vakkennis, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Thema: Inspiratie

Met het thema ‘Inspiration’ bereidt het Career Event studenten voor op hun toekomstige carrière. Ze vinden hun inspiratie in de gastcolleges en door in gesprek te gaan met uw bedrijf. Bent u ook op zoek naar inspiratie? Stagiaires nemen u werk uit handen, brengen actuele kennis mee en komen met vernieuwende inzichten.

Indicatie tarieven deelname

Tarieven Career Event (2019)

Standaard

Locatie

Beurshal

Grootte

3 x 2 meter

Stand*

Ja

Tafel met 2 krukken

Ja

Signing bedrijfslogo

Ja

Netwerkborrel

Ja

Advertentie in Tio-magazine

Ja

Tarief

€ 204,-

* Achterwand met logo en afscheiding.

Interesse in deelname?

De registratie opent binnenkort. Voor meer informatie en om uw bedrijf aan te melden, kunt u een e-mail sturen naar careerevent@tio.nl.

Ontdek meer

Foto's Career Event

20


Video Career Event

Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
Hogeschool Tio Career Event