1. Home
 2. Voor bedrijven
 3. Career Event

Career Event

Ieder jaar organiseert Tio Business School het Career Event. Het Tio Career Event vond dit jaar plaats op 18 januari 2024 in Expo Houten. Dé plek om studenten enthousiast te maken voor uw bedrijf.
De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage en leren uw bedrijf graag kennen. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht.

"Als vertegenwoordiger van 'live' is het goed om te zien dat Tio een event inzet om de nieuwe generatie en het werkveld bij elkaar te brengen. Het Career Event vond ik bovendien zeer goed en professioneel van opzet. Compliment!"
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association

Wat kunt u verwachten?

Topstudenten

Maak kennis met de topstudenten van de beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids). De Tio-studenten zijn op zoek naar een stageplek en maken graag kennis met uw bedrijf. De studenten volgen een hbo- of mbo4-opleiding op het gebied van hospitality & leisure, business & ondernemen, marketing & sales, communicatie en makelaardij & vastgoed. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Video Career Event

 • Tio Career Event 2023: de perfecte match
  Tio Career Event 2023: de perfecte match
 • Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
  Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
 • Hogeschool Tio Career Event
  Hogeschool Tio Career Event