1. Home
  2. Voor bedrijven
  3. Career Event

Voor bedrijven 

Beste kleine hogeschool

Career Event

Omdat live contact belangrijk is voor het vinden van een goede stagiair, gaat Tio het Career Event op locatie bij het NBC Nieuwegein organiseren. De dagindeling en de opzet van de Career Expo zullen mogelijk worden aangepast, zodat er wordt voldaan aan de geldende overheidsrichtlijnen.

Ieder jaar organiseert Hogeschool Tio het Career Event. Het Tio Career Event vindt plaats op donderdag 18 februari 2021 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Dé plek om studenten enthousiast te maken voor uw bedrijf.
De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan, en leren uw bedrijf graag kennen. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht.

Ontdek meer
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association
"Als vertegenwoordiger van 'live' is het goed om te zien dat Tio een event inzet om de nieuwe generatie en het werkveld bij elkaar te brengen. Het Career Event vond ik bovendien zeer goed en professioneel van opzet. Compliment!"
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association

Wat kunt u verwachten?

Topstudenten

Maak kennis met meer dan 1500 studenten van van de beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids 2021). De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan en maken graag kennis met uw bedrijf. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Thema: Making connections

Met het thema Making connections bereidt het Career Event studenten voor op hun toekomstige carrière. Tijdens het Career Event krijgen zij dé kans om met u in contact te komen. 

Tarieven voor deelname

Tarieven stand op Career Event (2021)


Statafel + 2x lunch

inbegrepen

Gratis parkeren

inbegrepen

Standgrootte

3 x 2 meter  

Signing bedrijfslogo op achterwand

inbegrepen

Stroom

inbegrepen

Advertentie in Tio-magazine  

inbegrepen

Locatie

Beurshal

Tarief

€ 224,-

Tarief earlybird (tot 1 december 2020)

€ 199,-

Ontdek meer

Foto's Career Event

28


Video Career Event

Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
Hogeschool Tio Career Event