Career Event

Ieder jaar organiseert Hogeschool Tio het Career Event. Het Tio Career Event vindt plaats op 23 januari 2023 in Expo Houten. Dé plek om studenten enthousiast te maken voor uw bedrijf.
De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage en leren uw bedrijf graag kennen. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht.

Vooraanmelden voor 23 januari 2023

Meer informatie over tarieven en het programma worden later bekend gemaakt op de site. Dit betreft een preregistratie. Nadien ontvangt u t.z.t. van ons een mail met de officiële aanmeldlink. Stands worden toebedeeld op volgorde van aanmelden en beschikbaarheid per branche.

"Als vertegenwoordiger van 'live' is het goed om te zien dat Tio een event inzet om de nieuwe generatie en het werkveld bij elkaar te brengen. Het Career Event vond ik bovendien zeer goed en professioneel van opzet. Compliment!"
Maarten Schram | Managing Director IDEA / Independent Dutch Event Association

Live op locatie

We zijn blij dat we dit op locatie kunnen organiseren bij Expo Houten. Live contact is immers belangrijk voor het vinden van een goede stagiair(e). Het Tio Career Event is dus een mooie kans voor uw bedrijf om studenten te werven.

Wat kunt u verwachten?

Topstudenten

Maak kennis met de topstudenten van de beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids). De Tio-studenten zijn op zoek naar een stageplek en maken graag kennis met uw bedrijf. De studenten volgen een hbo- of mbo4-opleiding op het gebied van business (marketing, sales en finance), hospitality, toerisme, Schoevers Officemanagement, makelaardij & vastgoed en hbo rechten. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches.

Dagindeling

De dag wordt opgesplitst in twee dagdelen en is branchegerelateerd, met als voordeel voor uw bedrijf dat u alleen studenten ziet waar u naar op zoek bent. Heeft u stagemogelijkheden voor beide branches, dan is er de mogelijkheid om u voor beide dagdelen in te schrijven.

Video Career Event

  • Tio Career Event
    Tio Career Event
  • Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
    Vind je stageplek of stagiair bij het Tio Career Event!
  • Hogeschool Tio Career Event
    Hogeschool Tio Career Event