U bevindt zich hier

 
hbo mbo studenten proefstudeerdag

Proefstudeerdag

Tio organiseert het hele jaar door proefstudeerdagen, speciaal voor scholieren. Tijdens een proefstudeerdag volg je samen met andere proefstudeerders een aantal lessen uit het eerste studiejaar. Even binnenkijken bij Tio dus!

Proefstudeerdag-
programma

Hieronder vind je globaal het programma van de proefstudeerdag:

10:00u

Ontvangst met koffie en thee

10:15u

Centrale aftrap

10:30u

Les 1

11:30u

Les 2

12:30u

Lunch

13:00u

Les 3

14:00u

Les 4

15:00u

Rondleiding

15:30u

Afsluiting (incl. fris en hapjes)

16:00u

Einde

Aanmelden voor een proefstudeerdag

Wanneer en waar?

Op al onze kleinschalige vestigingen worden proefstudeerdagen georganiseerd. Hieronder staat aangegeven op welke dagen per vestiging de proefstudeerdagen plaatsvinden:


Amsterdam

vr 10-02-2017


do 16-03-2017

Eindhoven

do 09-02-2017


di 14-03-2017

Hengelo

di 07-02-2017


ma 10-04-2017

Rotterdam

do 09-03-2017


vr 14-04-2017

Utrecht

vr 24-02-2017


wo 12-04-2017


Deelname aan een proefstudeerdag is geheel kosteloos. Per opleiding is er een programma samengesteld, dit betekent dat je slechts één richting kunt volgen. Kun je nog geen keuze maken tussen twee opleidingen, kom dan gerust naar de tweede proefstudeerdag.

Heb je dieetwensen, vul dit dan in op het aanmeldformulier onder het kopje ‘Opmerking’.


Aanmelden voor een proefstudeerdag

Reacties proefstudeerders

“Vandaag is me goed duidelijk geworden wat het grote verschil is tussen grote hbo-opleidingen en een kleine zoals Tio.”

Leonie


“De proefstudeerdag was boven verwachting. Had alleen informatie verwacht, maar we gingen ook rollenspellen doen en moesten door een microfoon praten alsof je reisleidster was. Spaans was ook erg leuk!”

Mariska


“Alles op de proefstudeerdag was heel goed georganiseerd. Was van tevoren een beetje gespannen, want wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Ik vond het heel fijn dat je gelijk bij de ingang werd opgewacht en meteen gezellig met de leraren, studenten en andere proefstudeerders kon praten. De lokalen waren heel leuk ingericht voor de praktijk, wat ik niet van tevoren had gedacht.”

Marina


“Ik vond alle leraren erg enthousiast, dus dit gaf mij een goed beeld over de school.”

Rania


“Ik vond het een leuke ervaring en vond de leraren heel enthousiast tegenover ons. Ze gaven allemaal veel uitleg over hun vak. Ik had op de open dag al een goede indruk van de school en deze proefstudeerdag heeft dat nog extra goed voor mij bevestigd”.

Eline


“Ik vond de proefstudeerdag erg leerzaam, aangezien je een goede indruk krijgt van het lesprogramma en de manier van lesgeven. Vandaag werd me nogmaals duidelijk dat het heel erg persoonlijk is vergeleken met andere Hbo-scholen en je krijgt goede ondersteuning bij je studie.”

Michelle


“Nice people, nice teachers, nice ambiance.”

Lonneke


“Erg leerzaam. Je krijgt echt een beeld hoe het is. Op de open dag presenteren ze alles natuurlijk geweldig, maar het is maar afwachten of dat echt zo is. Dat is vandaag duidelijk geworden!!”

Femke


“De theorie wordt veel toegepast in de praktijk, dit vind ik zeker een pluspunt. Ook veel contact tussen student en docent.”

Harriët

Aanmelden voor een proefstudeerdag