U bevindt zich hier

 
tio decanendag

Decanenstudiedagen

Ieder studiejaar organiseert Hogeschool Tio een studiedag speciaal voor decanen. Tijdens de studiedag wordt informatie verstrekt over de verschillende opleidingsmogelijkheden en heeft u de mogelijkheid om met studenten, docenten, afdeling opleidingen, de directie en het bedrijfsleven te spreken.

Regionale decanendagen

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan Hogeschool Tio. Door het jaar heen organiseert Hogeschool Tio meerdere regionale decanendagen. We zorgen altijd voor een leuk programma, waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt. Tijdens een regionale decanendag proeft u de sfeer op de vestiging en maakt u uiteraard kennis Tio-studenten, docenten en haar opleidingen.


Voor de regionale decanendagen wordt u uitgenodigd, dus houd uw mailbox goed in de gaten. Zou u graag met uw decanenkring een bezoek brengen aan Tio, stuur dan een e-mail naar info@tio.nl. We helpen u graag verder en zullen samen met u een mooi programma opstellen voor u en uw decanenkring.


Om een indruk te krijgen van de Tio decanenstudiedag, bekijkt u dan de foto’s van de decanenstudiedagen van 2008, 2009, 2010, 2011 en 2014.


Was dit maar standaard!

Een kleine greep uit de uitspraken van de decanen:


- “Namens alle decanen wil ik u van harte bedanken voor de geweldige ontvangst gisteren. We hebben een uitstekend beeld gekregen van de sfeer, het lesprogramma en de mogelijkheden voor onze eigen leerlingen. Het verhaal over financiering van de studie was een eye opener. Voor veel ouders en leerlingen (en daarmee voor decanen) een belangrijk punt.


- “Was dit maar de standaard van het onderwijs door heel Nederland!“


- “Je merkt gedurende de hele dag dat Tio opleidingen aanbiedt in de gastvrijheidbranche. Ook de motivatie van studenten is erg leuk om te horen.“


- “Voorheen vond ik de prijs zo’n ‘big issue’, maar na vandaag zie ik zoveel positieve punten, dat het het zeker waard is. Studenten investeren immers in zichzelf en de toekomst!“


- “Na vandaag kan ik een leuker en beter perspectief van Tio overbrengen naar leerlingen en hun ouders. Ik denk zelfs dat ik het mijn eigen zoon adviseer!”


- “Hele leuke dag, goed georganiseerd en een hoop van opgestoken!”