1. Home
  2. Decanen
  3. Voorlichting

Voorlichting

Hogeschool Tio geeft regelmatig voorlichtingen op scholen door het hele land. Natuurlijk verzorgt Tio graag een of meerdere voorlichtingen bij u op school. Daarnaast zijn uw studenten ook van harte welkom op een van onze vestigingen.
In overleg met u verzorgt Tio een programma op maat. Mocht u interesse en/of vragen hebben over de mogelijkheden, dan staat de afdeling Voorlichting, bereikbaar via tel. 030 - 7 999 000 of via info@tio.nl, u graag te woord.

Onderwijsbeurzen

Hogeschool Tio is ook dit studiejaar op de verschillende onderwijsbeurzen vertegenwoordigd. U bent van harte welkom op onze stand. Onze studenten en docenten staan u graag te woord.

Decanenkringen

Decanenkringen zijn van harte welkom om bijeen te komen op één van onze vijf vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting via tel. 030 - 7 999 000 of via info@tio.nl.

Gastlessen

Bent u op zoek naar een gastdocent voor vernieuwende inzichten? Neem dan contact op met Hogeschool Tio. Wij verzorgen graag een gastles op uw school, waarbij praktijkervaring wordt gecombineerd met actuele content. Een gastles in een bepaald vakgebied of bijvoorbeeld over een beroep binnen de sectoren hotellerie, event, toerisme, e-commerce, marketing, luchtvaartdienstverlening en business.