U bevindt zich hier

 
Voorlichting scholen of beurzen

Voorlichting

Voorlichting op scholen en beurzen door Hogeschool Tio.

Voorlichting scholen

Hogeschool Tio geeft regelmatig voorlichtingen op scholen door het hele land. Natuurlijk verzorgt Tio graag een of meerdere voorlichtingen bij u op school. Daarnaast zijn uw studenten ook van harte welkom op een van onze vestigingen. In overleg met u verzorgt Tio dan een programma op maat. Mocht u interesse en/of vragen hebben over de mogelijkheden, dan staat de centrale studentenadministratie, bereikbaar via tel. 074-255 06 10 of via info@tio.nl, u graag te woord.


Beurzen

Hogeschool Tio is ook dit studiejaar op de verschillende landelijke en regionale beurzen vertegenwoordigd, waaronder de diverse onderwijsbeurzen.


Decanenkringen

Decanenkringen zijn van harte welkom om bijeen te komen op één van onze vijf vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de centrale studentenadministratie via tel. 030 - 7 999 000 of via info@tio.nl.


Gastdocent en gastlessen

Bent u op zoek naar een gastdocent voor vernieuwende inzichten? Neem dan contact op met Tio. Wij verzorgen graag een gastles op uw school, waarbij praktijkervaring wordt gecombineerd met actuele content. Een gastles op een bepaald vakgebied of bijvoorbeeld over een beroep binnen de sectoren hotellerie, event, toerisme, luchtvaartdienstverlening en business.