1. Home
  2. Nieuws
  3. Studenten: Tio is een aanrader!

Studenten: Tio is een aanrader!

Al acht jaar topscores voor Tio-opleidingen

Tio-studenten zijn positief over hun school en studie. Alle Tio-opleidingen krijgen in de Nationale Studenten Enquête (NSE) al jaren gemiddeld de hoogste scores in vergelijking met hbo-opleidingen in hetzelfde vakgebied. Veel Tio-studenten zouden hun studie dan ook aanraden aan anderen.

Hoge scores voor o.a. sfeer, groepsgrootte en docenten

De Tio-opleidingen scoren uitstekend ten opzichte van vergelijkbare hbo-opleidingen in Nederland op onder meer de thema’s voorbereiding op de beroepsloopbaan, praktijkgerichtheid van de opleiding, groepsgrootte, kwaliteitszorg, internationalisering en sfeer. Dat blijkt uit de uitslagen van de NSE. Hbo-studenten beoordelen hun studie in 2017 in het algemeen met een 3,88/5, laat Studiekeuze123 weten. Tio-studenten beoordelen hun studie in het algemeen gemiddeld met een 4,23/5.

Tio-studenten beoordelen hun studie in het algemeen gemiddeld met een 4,23/5.

“Studeren aan Tio staat goed op je cv”, zegt Hotel- en Eventmanagementstudent Flip Vermeeren. “Ik merk het nu al; ik hield laatst een presentatie en werd naderhand aangesproken door een bedrijf dat interesse in me had. Je hebt toch een voordeel als Tio-student.”

Al jaren de hoogste scores

Lees meer over: beste studie, excellent