1. Home
  2. Nieuws
  3. Alle hbo-opleidingen van Tio op 1 in Keuzegids!

Alle hbo-opleidingen van Tio op 1 in Keuzegids

De Keuzegids Hbo, die 1.100 hbo-opleidingen vergelijkt op gebieden als toelatingseisen, kansen op de arbeidsmarkt en student- en expertoordelen, roept de hbo-opleidingen van Tio uit tot beste binnen hun vakgebied. Voor het negende jaar op rij gaan Tio’s opleidingen aan kop.

Beste opleiding Commerciële Economie

Commerciële Economie en Ondernemerschap is voor het vierde jaar op rij de beste, met 88 punten. Student Stan: “Deze studie ben ik nergens anders tegengekomen, hij is uniek in zijn soort! Hij sprak me meteen aan, omdat het een moderne hbo-opleiding is met een goed toekomstperspectief.”

Beste opleiding International Business Management

International Business Management behaalt eveneens 92 punten en is daarmee voor het zesde jaar op rij de beste in het vakgebied. “De studenten zijn dan ook zeer tevreden over de haalbaarheid van de opleidingen,” aldus de Keuzegids. “Ook de faciliteiten zijn tot in de puntjes verzorgd.”

Beste opleiding Hotel- en Eventmanagement

Hotel- en Eventmanagement gaat voor het zesde jaar aan kop, en staat met 92 punten op de eerste plek. Studente Claire Luijendijk onderschrijft de positieve uitslag: “Ik koos voor een Tio-opleiding vanwege het kleinschalige en persoonlijke karakter van de school en de mogelijkheid tot versneld studeren. Alle vakken zijn direct gericht op de praktijk. Ook de docenten komen uit de praktijk. Dit heeft ook tijdens mijn stage zeker een meerwaarde gehad.”

Beste opleiding Internationaal Toeristisch Management

Internationaal Toeristisch Management scoort ook een eerste plek, met 88 punten. Bijzonder: ITM staat al negen jaar op rij op nummer 1! Studente Sophie over de opleiding: “De wereld leren kennen vind ik geweldig, en dat kan dankzij Tio. Het internationale aspect was voor mij een belangrijke reden om voor deze opleiding te kiezen. Daarnaast sprak de kleinschaligheid en het persoonlijke van Tio mij aan. Ik wil later van reizen mijn werk kunnen maken en dankzij Tio is dat meer dan alleen een droom!”

Naast bovenstaande opleidingen biedt Tio per september 2020 de nieuwe hbo-opleiding Hbo Rechten aan en vanaf september 2021 Hbo Bedrijfseconomie.

Lees wat de media schrijft over Tio en de Keuzegids


Bron: Keuzegids Hbo 2020, CHOI