1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio opnieuw uitgeroepen tot beste toeristische opleider

Tio opnieuw uitgeroepen tot beste toeristische opleider

Tio behaalt opnieuw goede scores: in de Keuzegids Mbo 2019 gaan alle mbo-opleidingen aan kop in hun vakgebied, en Tio behoort tot de beste mbo-instellingen van Nederland. Ook roept de Keuzegids Tio uit tot beste toeristische opleider van Nederland, met de mbo-opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess). “Tio blijft een aanrader voor wie als stewardess of hostess aan de slag wil”, aldus de Keuzegids.

Studenten aan de mbo4-opleiding Stewardess Receptioniste Hostess aan Hogeschool Tio zijn het meest tevreden over hun opleiding. Met 80 punten staat de opleiding voor het vijfde jaar op rij op de eerste plaats in de Keuzegids. Sophie Pater, studente Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess), over haar keuze voor Tio: “Ik heb gekozen voor Tio omdat ik veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht. Je wordt bij Tio erg goed geholpen en het is mogelijk om sneller te studeren. En het mooie is dat ik nu net 18 ben en ik straks al mijn mbo4-diploma op zak heb! Als ik straks geslaagd ben, dan wil ik werken en reizen over de hele wereld.”

In oktober dit jaar werd de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management van Hogeschool Tio al tot beste toeristische hbo-opleiding uitgeroepen door de Keuzegids Hbo 2019: “Tio is de sterspeler in toerisme.”

De top van Nederland

Ook Tio’s mbo-opleidingen Hotelmanagement en Commercieel Business Management behoren met hoge scores tot de top van Nederland, en alle opleidingen krijgen het predicaat Topopleiding. Met deze hoge scores behoort Tio tot de beste mbo-instellingen van Nederland. De Keuzegids: “Een particuliere school die zichzelf top mag noemen, is Tio”.

Bron: Keuzegids Mbo 2019, CHOI

Lees meer over: excellent, Keuzegids