1. Home
  2. Nieuws
  3. Bijzondere sfeer is kracht van Tio

Bijzondere sfeer is kracht van Tio

Arthur Teeuw nieuwe vestigingsmanager Utrecht

“Tio is een bijzondere community, kleinschalig en persoonlijk. Die specifieke Tio-sfeer wil ik ook in Utrecht in ere houden”, zegt een enthousiaste Arthur Teeuw. Hij volgt Monique Keurentjes op als vestigingsmanager Utrecht. Directeur Mark Duthler: “Arthur is de juiste man op de juiste plaats. Ten eerste heeft hij bewezen veel energie te krijgen van de Tio-cultuur. Bovendien weet hij waar hij instapt. Ik zie er ontzettend naar uit te mogen genieten van zijn gevoel voor humor!”

Arthur is zoals gezegd geen onbekende bij Tio. Hij begon een kleine 6 jaar geleden als afstudeercoach. Al snel ging hij lesgeven, werd hij studiecoach, stagecoördinator, voorlichter en uiteindelijk ook lid van de examencommissie. In maart 2015 koos hij tijdelijk voor een andere uitdaging, maar het bloed kruipt dan toch waar het niet gaan kan. “Toen ik deze kans aangeboden kreeg, greep ik hem met beide handen aan!”, zegt hij enthousiast. Arthur start in maart, Monique zal Tio per september verlaten.  

Studie bestuurskunde

De kersverse vestigingsmanager studeerde af als bestuurskundige aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in de richting Beleid & Politiek. Daarvoor studeerde hij na het vwo een jaar aan de Hotelschool in Den Haag. “Met die studie bestuurskunde heb ik uiteindelijk niets gedaan, want ik nam samen met mijn broer het familiebedrijf over; een evenementenbureau”, zegt hij. “Maar, ik wilde meer en ging daarnaast lesgeven op een middelbare school. Tot ik de vacature voor afstudeercoach bij Tio zag langskomen en het balletje al snel ging rollen. Toen heb ik ook nog mijn lesbevoegdheid gehaald aan de Universiteit Leiden.”

Van waarde zijn

Uiteindelijk heeft Arthur alle eventvakken bij Tio gedoceerd, in het Nederlands en Engels. “Het leukst vond ik het vak Sport- en Festivalmanagement en de Hotel- en Eventweek”, glundert hij. “De voornaamste kracht van Tio is de sfeer. Tussen docenten en studenten, en tussen medewerkers onderling. Het is een echte, hechte community, dankzij het kleinschalige en persoonlijke karakter. In zo’n omgeving ben ik op mijn best en kan ik ook echt van waarde zijn.”

Samenwerking

Het is duidelijk dat Arthur een echt Tio-hart heeft. “Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met Monique en de rest van het team in Utrecht”, zegt hij. “Ik begin in maart en werk een half jaar met Monique samen. Tot die tijd zal ik al af en toe binnenlopen om kennis te maken. Ik vind het leuk dat ik al veel collega’s ken, maar ook veel nieuwe mensen zal ontmoeten.” Arthur ziet het als een groot voordeel dat hij diverse functies heeft gehad bij Tio. “Ik weet heel goed wat er als nieuwe docent, studiecoach of stagecoördinator op je afkomt.”

Feyenoord

Arthur woont in Maarn, in de buurt van Utrecht, maar zijn roots liggen in Rotterdam. “Dat zullen de meeste binnen Tio ook nog wel weten. Daar heb ik het in Amsterdam, als Feyenoorder, regelmatig zwaar mee gehad!”, besluit hij lachend.

Volg Arthur op LinkedIn

Lees meer over: werken bij Tio