U bevindt zich hier

 
Hogeschool Tio Rotterdam

Hogeschool Tio Rotterdam

Vanaf het schitterende Centraal Station loop je in één minuut naar de vestiging, dichterbij kan 

niet! De school staat in het zakelijk hart van de stad tussen multinationals als Unilever en 

Nationale Nederlanden.


STuderen bij Tio Rotterdam

Tio Rotterdam is de jongste van alle Tio-vestigingen en gevestigd in een modern pand in het business-hart van Rotterdam. Een inspirerende omgeving waar young professionals direct hun netwerk op kunnen bouwen. Hogeschool Tio Rotterdam biedt hbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, marketing en business.Dit is Tio Rotterdam

“Rotterdam is recent uitgeroepen tot beste stad van Europa en heeft ook gewoon de leukste en snelst groeiende vestiging van Tio.” 


Dorien Verweij

Vestigingsmanager Tio Rotterdam


De open en gezellige sfeer op de vestiging zorgt voor een ideaal studieklimaat. Het gebouw is ruim van opzet en voorzien van de nieuwste snufjes. De trendy inrichting zorgt ervoor dat je gelijk zin krijgt je schouders eronder te zetten.

Maak kennis met de medewerkers


Internationaal karakter

Waar kun je beter leren wat ‘internationaal’

precies inhoudt dan in de Rotterdamse haven? Bekijk de indrukwekkende skyline vanaf de 

Euromast of bezoek de nieuwe hotspot de Markthal. In de omgeving van Tio Rotterdam vind je trendy eettentjes en cafés en in ‘Manhattan aan de Maas’ zijn tal van events.


Rondleiding door Tio ROtterdamSTAD VAN FORMAAT

Wie van films houdt, moet in februari in Rotterdam zijn tijdens het International Film Festival Rotterdam. Of bezoek het kleurrijke zomercarnaval in juli. Naast relaxen op één van de vele terrasjes kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen in de Kunsthal. Of ga rondstruinen op de eerste overdekte marktvloer van Nederland, de Markthal Rotterdam. Shop ‘till you drop in het centrum van Rotterdam! Hier kun je zeven dagen per week terecht voor de leukste koopjes, al dan niet via één van de winkelwandelroutes. Ook Diergaarde Blijdorp en de Euromast mag je niet missen. En om even uit te puffen, wandel je naar de prachtige tuinen van Arboretum Trompenburg.


Tio: altijd dichtbij

Hogeschool Tio heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland en een hoofdkantoor in Utrecht. Je profiteert zowel van de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op de vestigingen als van de daadkracht en het netwerk van een landelijke organisatie.


MEER OVER TIO ALS LANDELIJKE ORGANISATIE
Adresgegevens
Tio Rotterdam
Weena 457
3013 AL Rotterdam
030 - 7 999 000
rotterdam@tio.nl