1. Home
 2. Vestigingen
 3. Rotterdam

Tio Business School Rotterdam

Vanaf het moderne Centraal Station loop je in één minuut naar de vestiging, dichterbij kan niet! Tio Business School Rotterdam staat in het zakelijk hart van de stad tussen multinationals als Unilever en Coolblue. In de internationale handelsstad Rotterdam bouw je direct aan je netwerk.
In Rotterdam kun je hbo-bachelor, associate degree, master- of mbo-opleidingen volgen op het gebied van business, hospitality, marketing en makelaardij. 

Studeren in Rotterdam

De sfeer op de vestiging in deze inspirerende omgeving is open en gezellig. Je voelt je hier direct thuis als jonge professional: je proéft dat een toekomst vol mogelijkheden en succes dichtbij is.
Onze topdocenten laten je meteen zien hoe het er in de praktijk aan toegaat in het restaurantlokaal, de zakelijke boardroom en het receptielokaal. Geniet van een heerlijke kop koffie of thee in de pantry tussen de lessen door, werk ongestoord in de stilteruimte of ga voor de overwinning tijdens tafelvoetbal. Liever het hippe Rotterdam verkennen? Je bent zo bij de Euromast of in Ahoy. Ook internationale studenten weten deze vestiging te vinden. 

Je studiecoach staat voor je klaar als je inhoudelijke vragen hebt over je studie of stage. De assistent-vestigingsmanager(s) zijn er om je te helpen met praktische vragen over de vestiging of tentamenuren. Op de schermen in het gebouw vind je altijd de meest actuele informatie.

Internationaal karakter

Waar kun je beter leren wat ‘internationaal’ inhoudt dan in de Rotterdamse haven? Bekijk de indrukwekkende skyline vanaf de Euromast of bezoek hotspot de Markthal. In de omgeving van Tio Rotterdam vind je trendy eettentjes en cafés en in ‘Manhattan aan de Maas’ zijn tal van events. En wie van films houdt, moet eind januari of begin februari in Rotterdam zijn tijdens het International Film Festival Rotterdam. Of bezoek het kleurrijke zomercarnaval in juli. 

Video's Tio Rotterdam

 • Volg de rondleiding door Tio Rotterdam
  Volg de rondleiding door Tio Rotterdam
 • Binnenkijken bij Tio Rotterdam
  Binnenkijken bij Tio Rotterdam
 • Studeren bij Tio iets voor jou?
  Studeren bij Tio iets voor jou?
 • Dit is Tio Rotterdam!
  Dit is Tio Rotterdam!
 • Praktijklokaal luchtvaart bij Tio
  Praktijklokaal luchtvaart bij Tio
 • Praktijklokaal receptie bij Tio
  Praktijklokaal receptie bij Tio
 • Praktijklokaal toerisme bij Tio
  Praktijklokaal toerisme bij Tio
 • Boardroom praktijklokaal bij Tio
  Boardroom praktijklokaal bij Tio
 • Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio
  Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio

Meer info

Ontmoet het team van Tio Rotterdam

"Op onze kleinschalige vestiging krijg jij op een persoonlijke manier les van onze docenten uit de praktijk."
Mark Jans | Vestigingsmanager
“Rotterdam is booming en interessant voor bekende (internationale) bedrijven. Voor Tio-studenten is het dé stad voor de start van hun carrière.”
Nadja Hilderink | Assistent Vestigingsmanager
"Je vindt onze vestiging midden in het hippe en moderne centrum van Rotterdam."
Zoë Roorda | Assistent Vestigingsmanager

Fotoalbum Tio Rotterdam

+13