1. Home
  2. Nieuws
  3. Keuzegids Mbo 2021: Tio opnieuw aan kop

Keuzegids Mbo 2021: Tio opnieuw aan kop

Tio’s mbo-opleidingen gaan opnieuw aan kop in de Keuzegids Mbo 2021 en zijn voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot Topopleiding! De opleiding Commercieel Business Management van Hogeschool Tio is door de Keuzegids Mbo 2021 zelfs uitgeroepen tot beste mbo-opleiding binnen haar vakgebied. De Keuzegids, die vandaag is verschenen, geeft onafhankelijk advies en beoordeelt en vergelijkt de kwaliteit van ruim 450 mbo-opleidingen in Nederland.

Topopleiding business

Tio steekt met kop en schouders boven andere businessopleidingen uit, blijkt uit de resultaten van de Keuzegids: “De enige topopleiding is Hogeschool Tio.” Eerder dit jaar werd ook Tio’s hbo-opleiding International Business Management, voor het zevende jaar op rij, door de Keuzegids Hbo 2021 verkozen tot beste businessopleiding van Nederland. Tio werd daarbij uitgeroepen tot beste kleine hogeschool van Nederland.

Versneld studeren

Tio-studenten kunnen al in 1 of 2 jaar hun mbo-diploma op zak hebben. Yannick Kappers, die dit jaar zijn businessstudie bij Tio afrondde, over zijn studiekeuze: “Ik wilde graag de businesskant op. Bij Tio kon ik de opleiding versneld volgen: in twee jaar. En dat de meeste docenten op Tio uit de praktijk komen, sprak mij ook heel erg aan. Ik heb twee hele leuke jaren gehad op Tio.”

Tio aan kop

Ook Tio’s mbo-opleiding Hotelmanagement scoort hoog in de Keuzegids Mbo: met 76 punten een derde plek én voor het zevende jaar op rij het predicaat topopleiding.

Bezoek een (online) open dag

Scholieren die graag de Tio-sfeer willen proeven, zijn van harte welkom. Op alle zes de Tio-vestigingen worden online open dagen georganiseerd en, wanneer de maatregelen het weer toelaten, ook op de vestigingen: in een kleinschalige setting en volledig coronaproof. Ook aan studiekiezers die liever thuisblijven heeft Tio gedacht: Tio komt naar je toe voor een persoonlijk voorlichtingsgesprek. 

Ontdek Tio op de open dagen

Bron: Keuzegids Mbo