1. Home
  2. Nieuws
  3. Effectief salesgesprek of debatteren: dat kan je leren!

Effectief salesgesprek of debatteren: dat kan je leren!

En zeker als je Tio-student bent! Studenten International Business Management, Commerciële Economie en Ondernemerschap en Commercieel Business Management kregen tijdens de Sales Week diverse workshops en trainingen in debatteren én sales. Tijdens de finales op de vestigingen namen ze het tegen elkaar op, met veel winnaars als gevolg! Check de foto's!

Hoe kun je professioneel debatteren?

Hoe kun je stellingen helder formuleren, verduidelijken en afbakenen? Op welke manier bedenk je argumenten en tegenargumenten? En hoe debatteer je op een professionele manier? Zomaar een greep uit de onderwerpen die aan bod kwamen tijdens deze projectweek. Belangrijk om te leren, want als je deze vaardigheden onder knie hebt ga je een stuk zekerder een salesgesprek in!

Hoe voer je een effectief salesgesprek?

Tijdens de salestrainingen stond de volgende vraag centraal: hoe voer je een effectief salesgesprek? Want uiteindelijk heb je maar één doel: verkopen! De studenten leerden nieuwe technieken over hoe ze hun salesgesprekken het beste vorm kunnen geven met als doel een zo effectief mogelijk gesprek.

Veel winnaars tijdens finale

De finales van deze Salesweek vonden op de vestigingen plaats, en elke vestiging mocht winnaars aanwijzen die een leuke geldprijs wonnen. Op Tio Amsterdam deed zelfs een sponsor nog een duit in het zakje, waardoor de prijs nog wat hoger uitviel. Veel prijzen te vergeven dus, én natuurlijk veel geleerd! Docent Jeroen Mouw over de finaledag: “Een hele mooie, inspirerende dag met veel handvaten voor de toekomst in het werkveld!”

+14
Lees meer over: project, sales