1. Home
  2. Nieuws
  3. Gevarieerd aanbod stages bij Vacansoleil

Gevarieerd aanbod stages bij Vacansoleil

Marktleider in de Benelux op het gebied van luxe kampeervakanties Vacansoleil biedt een grote diversiteit aan stageplaatsen. Niet alleen de voor de hand liggende studenten toeristisch management zijn graag geziene stagiairs, Tio-studenten van alle richtingen kunnen er terecht.

Hotel, event en toerisme

Hospitality kan bij uitstek op een Nederlandse of buitenlandse topcamping. Bij de receptie, gasten ontvangen, zorgen voor toeristische informatie en wegwijs maken. Tevens zijn er mogelijkheden binnen het vakgebied animatie en de professionele horeca van campings.

Business

Voor studenten Commercieel Business Management zijn er stages mogelijk op het hoofdkantoor in Eindhoven op de marketingafdeling en het contact center. Studenten van de hbo-opleiding International Business Management kunnen terecht op het hoofdkantoor én op het kantoor van campingketen Iris Parc in Amsterdam. Bijvoorbeeld op de afdeling Procurement die zich bezig houdt met de inkoop.

E-commerce is de toekomst!

Ook studenten van de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap zijn meer dan welkom op de e-commerce-afdeling. Zij houden zich bezig met de optimalisatie en vindbaarheid van de website. Ook alle social media kanalen moeten in de gaten worden gehouden om hier direct op in te kunnen spelen.
“E-commerce is de toekomst! We begonnen hier ooit met 2 e-commerce-medewerkers, inmiddels werken we al met 20 collega’s heel hard aan onze website en vindbaarheid. En de afdeling zal alleen nog maar gaan groeien de komende tijd.” Aldus Ronald Dijckmans, E-commerce Manager Vacansoleil.