1. Home
  2. Over Tio
  3. Keuzegids: "Tio opnieuw beste vakschool van Nederland"

Keuzegids: "Tio opnieuw beste vakschool van Nederland"

De Keuzegids Mbo 2016 benoemt Tio opnieuw tot ‘Beste vakschool van Nederland’. Een prachtig resultaat, dat Tio kan behalen dankzij de geweldige inzet van studenten, docenten en staf. We zijn hier dan ook met zijn allen enorm trots op!

“De eerste plaats is hier vast in handen van Tio. Studenten zijn louter positief over hun opleiding. En de onderwijsinspectie vindt dat de kwaliteit goed wordt bewaakt”, aldus de Keuzegids. Tio is met maar liefst 100,5 punten uitgeroepen tot ‘Beste Vakschool van Nederland’. Op alle onderdelen scoort Tio, binnen alle mbo-opleidingen, goed tot uitstekend. Daarnaast zijn alle individuele Tio-opleidingen volgens de Keuzegids het beste.

Beste Middelbare Hotelschool

De opleiding Hotelmanagement is met 98 punten de beste Middelbare Hotelschool. De Keuzegids mbo 2016 schrijft over hierover: “De kwaliteit van docenten en lesmateriaal springt er positief uit.” Maar, ook op onder meer de onderdelen praktijkstage en schoolorganisatie stijgt Tio erbovenuit.

Beste opleiding Luchtvaartdienstverlening

De opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) (SRH) krijgt met 98 punten de vermelding beste opleiding Luchtvaartdienstverlening. De Keuzegids schrijft over SRH: “Leerlingen van de opleiding stewardess (oftewel luchtvaartdienstverlener) van de Tio zijn op alle vlakken zeer enthousiast. Deze opleiding is in maar liefst vijf provincies te volgen en is trouwens ondanks zijn naam ook gewoon toegankelijk voor jongens.”

Beste mbo Commerciële Dienstverlening

En de opleiding Commercieel Business Management eindigt met 88 punten op de eerste plek van alle mbo-opleidingen Commerciële Dienstverlening in Nederland. Tio scoort het best op onder meer de onderdelen docenten en lessen, begeleiding en schoolorganisatie.

Beste kleine hogeschool

Tio is niet alleen de beste vakschool, de Keuzegids Hbo 2016 benoemde Tio eerder tot ‘Beste kleine Hogeschool van Nederland’. Tio scoorde het best in de overall ranking, maar ook alle individuele opleidingen scoorden het best.

Bron: Keuzegids Mbo 2016