1. Home
  2. Start up family business management
  3. Studieprogramma

Business Management - Specialisatie Start-up & Family Business

Hbo Bachelor Business & Ondernemen 3 jaar

Studieprogramma

Praktijkgericht leren staat bij Tio centraal: leren door doen dus! Zo'n 55% van de bedrijfskundige opleiding Business Management met specialisatie Start-up & Family Business staat in het teken van de praktijk. Het studieprogramma is opgezet in overleg met brancheverenigingen, netwerkorganisaties en experts uit de praktijk. Hierdoor sluit het aan bij de behoefte van de branche en bij de laatste trends.

Hbo in 3 of 4 jaar

Ga voor een versnelde hbo: je kunt in slechts drie jaar je hbo-bachelordiploma behalen. Je kunt de bacheloropleiding ook in vier jaar afronden. 

Deze opleiding wordt aangeboden onder voorbehoud van accreditatie. De hbo-bacheloropleiding Business Management leidt je in drie jaar of vier jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Science (BSc). Kies je voor de specialisatie Start-up & Family Business, dan komt deze specialisatie als aantekening op je diploma te staan. De opleiding is gebaseerd op het landelijk opleidingsprofiel Bedrijfskunde (CROHO-nummer 34035). Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.