Onderwijsvisie- en kwaliteit

Tio streeft naar een kwalitatief goed en uitdagend onderwijsprogramma. Jij krijgt de ruimte om jouw eigen potentie en talenten te ontdekken, zodat jij je verder kan ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Met ons praktijkgerichte onderwijs begeleidt Tio je op je weg naar een succesvolle carrière. Onze onderwijsvisie bestaat uit drie kernwaarden:

Persoonlijk

Jouw persoonlijke leerreis als student staat bij Tio centraal: je wordt hierin begeleid door jouw eigen studiecoach. Aan het begin van je studie maak je een persoonlijkheidstest, die wordt gebruikt voor het samenstellen van jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Ook zie je Tio’s persoonlijke karakter terug in de kleinschaligheid van de opleidingen, ons maatwerk en korte lijnen tussen studenten en medewerkers.

Excellent

Door de vele keuze-opties, het intensieve onderwijsprogramma en de mogelijkheid om in korte tijd een diploma te behalen, krijgen Tio-studenten volop kansen om te excelleren. Niet voor niets doet Tio het al jaren erg goed in nationale rankings.

Ondernemend

Ondernemerschap zit in ons DNA. Met internationale stages, bedrijfsbezoeken en projectweken dagen we jou als student graag uit ondernemend te werk te gaan tijdens je studie, bijgestaan door onze ervaren docenten uit de praktijk.

Kwaliteit

Door de landelijke organisatie kan Tio zich focussen op kwaliteit en onderwijsvernieuwing. Een team van onderwijskundigen zet zich dagelijks in voor de onderwijskwaliteit en voor aansprekende en actuele studieprogramma’s. Voor de inhoud van de opleidingen laat Tio zich adviseren door deskundigen uit het bedrijfsleven, branche- en netwerkorganisaties: