1. Home
  2. Commercieel Business Management
  3. Kosten & financiering

Commercieel Business Management

Mbo Business & Ondernemen 2 jaar

Kosten & studiefinanciering

Het volgen van een mbo-opleiding bij Tio loont. Het is een goede investering in je toekomst. Tio biedt particuliere opleidingen aan. Doordat het een particuliere opleiding is, ligt het lesgeld hoger dan bij het gesubsidieerde onderwijs. Met meer budget kan Tio extra investeren in uitstekende docenten, kleinere klassen, aansprekende projecten en betere begeleiding. De aandacht die Tio besteedt aan de kwaliteit van het onderwijs resulteert in tevreden studenten.
Het onderstaande collegegeld is een all-in prijs: inclusief studiemateriaal, examen- en tentamengeld en projecten met overnachting. Ook laten we je hieronder zien hoe je deze studie kunt financieren.

Opleidingskosten

Onderstaande opleidingskosten zijn de kosten voor het eerste studiejaar. 

Opleidingskosten per jaar

Studiejaar 24-251-2

Collegegeld3-4-5

€ 22.250,-

Inschrijfgeld (eenmalig)

€ 95,-

Totaal eerste studiejaar

€ 22.345,-

  1. Het tweejarige mbo4-traject loopt van 1 januari 2024 of 1 augustus 2024 tot en met 31 augustus 2026. Als je op 1 januari start, doe je (kosteloos) een half jaar langer over de opleiding.
  2. Het eenjarige mbo4-traject loopt van 1 januari 2024 tot en met 31 januari 2025 of 1 augustus 2024 tot en met 31 augustus 2025.
  3. Collegegeld inclusief studiemateriaal, examen- en tentamengeld en projecten.
  4. De opleidingskosten worden jaarlijks met maximaal 5% geïndexeerd.
  5. Als de student vakken moet afronden na de reguliere studieduur,  bedragen de kosten € 500,- per twee vakken per collegejaar. Studenten die na 1 augustus van het laatste studiejaar nog niet zijn gestart met een stage of na het laatste jaar van de reguliere studieduur de stage over moeten doen betalen hiervoor € 2.000 per stage.

Meer weten over de financieringsmogelijkheden?

Vraag de financiële gids aan!

Financiering van de opleiding

Er zijn meerdere mogelijkheden om het collegegeld van Tio te financieren:

De financieringsmogelijkheden, en andere punten zoals keuzevakken en betalen in termijnen, worden hieronder toegelicht.

Advies nodig?

Op de open dagen zijn financieel adviseurs aanwezig die je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden om een opleiding bij Tio Business School te financieren. 

Praat met een financieel adviseur