1. Home
  2. Marketing en Communicatie
  3. Studieprogramma

Marketing en Communicatie

Mbo Marketing, Sales & Communicatie 2 jaar

Studieprogramma

Je leert het vak het beste in de praktijk. Dat is dan ook de basis van de opleiding Marketing en Communicatie: ruim 60% van de onderwijstijd wordt besteed aan leren door doen. Het studieprogramma is opgezet in overleg met brancheverenigingen,netwerkorganisaties en experts uit de praktijk. Hierdoor sluit het aan bij de behoefte van de branche en bij de laatste trends.

Mbo4 in 1 of 2 jaar

Je krijgt de kans om de mbo-opleiding in slechts twee jaar af te ronden. Je kunt deze mbo4-opleiding ook in slechts één jaar afronden als je kiest voor het fasttrackprogramma. Het fasttrackprogramma is bedoeld voor zeer gemotiveerde studenten met de juiste vooropleiding. Start je in januari, dan doe je (kosteloos) een half jaar langer over de opleiding

Praktijkgericht

De mbo-opleiding Marketing en Communicatie bestaat voor ruim 60% uit praktijk. Je duikt in de wereld van consumentengedrag, doet marktonderzoek, leert hoe je zakelijk schrijft, gaat op bedrijfsbezoeken en verdiept je in grafische vormgeving. Je krijgt les van de allerbeste specialisten uit de branche en past toe wat je hebt geleerd tijdens de toffe projectweken en je (internationale) stage(s).