1. Home
  2. Nieuws
  3. Keuzegids Mbo 2020: beste toerisme-opleiding bij Tio

Keuzegids Mbo 2020: beste toerisme-opleiding bij Tio

Geweldig nieuws: Tio is door de Keuzegids Mbo opnieuw uitgeroepen tot beste toerisme-opleider van Nederland. Deze gids beoordeelt en vergelijkt de kwaliteit van alle mbo-opleidingen, en publiceert vandaag de resultaten. De mbo-opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) staat voor het zesde jaar op nummer 1.

Kwaliteit, aandacht en gedrevenheid

“Wij bieden onze studenten onderwijs van uitstekende kwaliteit en veel persoonlijke aandacht. Zo zitten studenten met gemiddeld 11 studenten in de klas, zijn de docenten hoogopgeleid en brengen zij hun eigen praktijkervaring mee de les in. Bovendien is iedereen binnen Tio, zowel docenten als studenten, gedreven om het onderwijs continu te verbeteren,” vertelt vestigingsmanager Martijn Naberman van Tio Amsterdam. Studenten zijn dan ook zeer tevreden. Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess)-studente Melanie Moesman over Tio: “Tio is een kleinschalige, persoonlijke school. Iedereen kent elkaar en er hangt een goede sfeer. Daarnaast krijg je leuke lessen van docenten uit de praktijk.”

Hoge scores

Ook Tio’s mbo-opleidingen Commercieel Business Management en Hotelmanagement scoren een mooie plek in de top 3, en alle opleidingen krijgen het predicaat Topopleiding. Volgens de Keuzegids is Tio “een particuliere school die zichzelf top mag noemen.”

Ook Tio’s hbo-opleidingen staan op 1

Naast de mbo-opleidingen staan ook Tio’s hbo-opleidingen op nummer 1 in de Keuzegids Hbo, die in oktober dit jaar uitkwam. Tio’s opleidingen gaan al 9 jaar aan kop in diverse rankings.

Bron: Keuzegids Mbo 2020