1. Home
  2. Nieuws
  3. Overbrengen van horecaervaring

Overbrengen van horecaervaring

Gérome Zwarts heeft 24 jaar horecaervaring. Van "frietje-van-Pietje" tot aan 2 Michelinsterren-niveau en van foodrunner, via restaurantmanager, tot aan maître-sommelier. Hij studeerde aan Tio en inmiddels is hij hier docent. Hij geeft onder meer de vakken Vaktechniek Restaurant, Mijn Top Tent en Koken Praktijk.

Gérome: “Ik heb altijd graag met leerlingen en stagiaires gewerkt. Ik coach mensen graag. Het is mooi om te zien hoe iemand groeit. Deze insteek hanteer ik ook tijdens het lesgeven en dat werkt goed. Ik draag een gedegen en onderbouwde ervaring over aan mijn studenten en probeer ze op alle mogelijke manieren te motiveren en enthousiasmeren voor het mooie vak waarin ik werk. Dit doe ik onder andere door mijn zeer ruime werkervaring en opgedane kennis te delen.”

Volg Gérome Zwarts op LinkedIn