1. Home
  2. Studeren bij Hogeschool Tio
  3. Associate degree

Studeren bij Hogeschool Tio 

Algemeen

Associate degree

Per september 2020 biedt Hogeschool Tio ook Associate degree opleidingen aan! Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor.

Associate degree opleidingen

Bij Hogeschool Tio kun je de volgende Associate degree opleidingen volgen:

Commerciële Economie en Ondernemerschap

hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap @ Hogeschool TioLeer de kneepjes van het online-marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de hbo-ad-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap geef jij online en offline verkopen een flinke boost, voor kleine bedrijven en multinationals. 
Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, online marketeer, communicatieadviseur of salesmanager. Of start je eigen online onderneming!


Hotel- en Eventmanagement

hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement @ Hogeschool TioWelkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de hbo-ad-opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten. 
Ga bijvoorbeeld aan de slag als hotelmanager, eventmanager, food & beverage manager, marketing- of communicatiemanager. Of start je eigen onderneming.

International Business Management

hbo-opleiding International Business Management @ Hogeschool TIoEen glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. Na de hbo-ad-opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. 
Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, financieel manager, sales- of marketingmanager. Of start je eigen onderneming.


Internationaal Toeristisch Management

hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management @ Hogeschool TioDubai, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de hbo-ad-opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als productmanager, eventmanager, (zaken)reisadviseur, tourmanager of citymarketeer. Of start je eigen onderneming. 

Toelatingseisen associate degree