Associate degree

Hogeschool Tio biedt ook Associate degree opleidingen aan. Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen. 

De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor.

Associate degree in 2 jaar

Een hbo-opleiding kun je in twee jaar afronden met een associate degree-diploma. En na je associate degree kun je in slechts één of twee jaar je volledige bachelordiploma behalen!

Wat is het verschil tussen een hbo-associate degree en een hbo-bachelor?

Het niveau van de associate degree-opleiding ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor in.

Associate degree-opleidingen

Bij Hogeschool Tio kun je de volgende Associate degree-opleidingen volgen:

Commerciële Economie en Ondernemerschap

hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap @ Hogeschool TioLeer de kneepjes van het online-marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de hbo-ad-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap geef jij online en offline verkopen een flinke boost, voor kleine bedrijven en multinationals. 


Communicatie

hbo-opleiding Communicatie en PR @ Hogeschool TioWelkom in de veelzijdige wereld van Communicatie en PR. Merken in de markt zetten, PR, social media… alles om jouw ideale publiek te bereiken! Met de hbo-ad-opleiding Communicatie op zak weet jij hoe je het gedrag van jouw doelgroep succesvol kan beïnvloeden. 


Hotel- en Eventmanagement

hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement @ Hogeschool TioWelkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de hbo-ad-opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten. 

International Business Management

hbo-opleiding International Business Management @ Hogeschool TIoEen glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. Na de hbo-ad-opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. 


Internationaal Toeristisch Management

hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management @ Hogeschool TioDubai, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de hbo-ad-opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten.

 

Makelaardij en Vastgoed

hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed @ Hogeschool TioJij voelt je thuis in de dynamische wereld van makelaardij en vastgoed, of het nu gaat om woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden. Van verkopen en onderhandelen tot waarde bepalen, beheren én beleggen... Je leert het allemaal bij de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed.

Toelatingseisen associate degree