Makelaardij, ruimte & vastgoed

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de wereld van makelaardij, ruimte en vastgoed. Van het vinden van je droomhuis of een locatie voor je bedrijf bijvoorbeeld. Maar ook achter de nieuwe bankjes in je favoriete park of de route naar de supermarkt zit een uitgebreid plan, een heel team en soms wel jaren werk. De branche is breed, gevarieerd en zeer relevant. Begint jouw weg naar succes met een opleiding in vastgoed en makelaardij van Tio?

Wereld van vastgoed en makelaardij is jouw thuis

Ontdek hoe je succesvol kunt verkopen en onderhandelen, waarde kunt bepalen, beheren en slim kunt beleggen. Bij Tio Business School! Of je nu in woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden actief bent, de ondernemende en dynamische wereld van vastgoed en makelaardij is jouw thuis. Bij onze makelaardij-opleidingen ontwikkel je vaardigheden in succesvol verkopen, onderhandelen, waardebepaling, beheer en investeren.

Welke makelaardijopleiding past bij jou?

Enthousiast geworden over werken in de veelbesproken vastgoed- en makelaardijsector? Tio biedt een opleiding aan op meerdere niveaus: hbo-bachelor in 3 of 4 jaar, een associate degree in 2 jaar of MBA in 1 jaar.

Wat voor niveau zoek je?
Alle niveaus
Duur van je opleiding?
Alle

Voordelen van een (versnelde) makelaardijopleiding bij Tio  

Wat speelt er in de branche?

De vastgoed- en makelaardijsector heeft de afgelopen jaren geen moment stilgestaan. Zowel in Nederland als daarbuiten gebeuren er grote politieke, maatschappelijke en innovatieve ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld eens aan de digitalisering, economische ontwikkelingen of nieuwe wetten en regels: ze hebben allemaal invloed op de vastgoed- en makelaardijwereld. En ook sales en marketing komen om de hoek kijken. Hoe zorg je dat potentiële klanten jou weten te vinden en niet de concurrent? Voorkeuren en wensen van doelgroepen blijven altijd veranderen. Als vastgoedprofessional met een Tio-diploma weet je de concurrentie voor te blijven op elk vlak.

Waar vind je jouw droombaan?

De vastgoedbranche is veelzijdiger dan veel mensen op het eerste gezicht zouden denken. Over alles wat je om je heen ziet moet worden nagedacht, en voor elk gebouw, terrein of zelfs stuk grond is een plan gemaakt. Met een opleiding van Tio binnen dit domein leer je niet alleen alles over makelaardij en vastgoed, je ontwikkelt ook kennis op het gebied van recht, ethiek, onderzoek en ondernemerschap. Volop kansen voor jou dus! Zeker als je kijkt naar alle ontwikkelingen in de branche de laatste tijd. En dat blijft zeker nog een hele tijd zo. In dienst bij een bedrijf, de overheid of een non-profit, of als ondernemer met je eigen bedrijf: de branche heeft jou nodig, nu en in de toekomst. Combineer jouw vakkennis met je management- en verkoopskills: jouw carrière staat als een huis. Benieuwd waar Tio-alumni nu werken? Lees het hier.

Ga voor (inter)nationaal succes met Tio

Tio’s hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed is direct het eerste jaar beloond met de hoogste scores in de Nationale Studenten Enquête. Na een opleiding in Makelaardij, Ruimte en Vastgoed staan de werk- of opdrachtgevers voor je in de rij. Binnen en buiten de branche: jouw ondernemende instelling en gecombineerde kennis van business, finance, recht én marketing maakt je de ideale kandidaat! Een mooie stap op weg naar (internationaal) succes.

Zin om jouw toekomst in makelaardij, ruimte & vastgoed te beginnen?

Meer weten? Vraag de studiegids aan
Studiegids aanvragen

De voordelen van Tio

  1. Tio gaat al jaren aan kop in verschillende rankings als beste hogeschool.
  2. Omdat we een particuliere opleider zijn, zit je bij ons altijd in een kleine klas en krijg je veel persoonlijke aandacht.
  3. Jouw carrière begint direct: Tio is een hechte community met internationale netwerkmogelijkheden.
  4. Je hebt gemotiveerde medestudenten: dat helpt jou op jouw weg naar succes.
  5. Je spreekt je persoonlijke studiecoach regelmatig. Ook de vestigingsmanager kent je bij naam.
  6. De docenten bij Tio werken allemaal in hun eigen vakgebied: zij halen de praktijk direct de klas in.
  7. Na een opleiding bij de beste hogeschool van Nederland staan werkgevers voor je in de rij.