1. Home
  2. Studeren bij Tio
  3. Mbo4-opleidingen

Mbo4-opleidingen

Met een mbo4-opleiding van Tio geef je jezelf een kickstart op weg naar succes. Volg bij Tio het versnelde traject en behaal binnen één of twee jaar je diploma.
Na vmbo/mavo kun je in slechts 2 jaar je mbo4-diploma behalen. De Tio-opleidingen zijn snel en intensief, doordat je veel les en begeleiding krijgt en in de zomer stage loopt. Indien je havo hebt afgerond dan kun je je mbo4-diploma zelfs in 1 jaar behalen. 

Commercieel Business Management

Verkoop is overal. Ontwikkel met de mbo-opleiding Commercieel Business Management je talent om succesvol te zijn in elke business. Sluit jij straks de beste deals? Na deze mbo-opleiding adviseer je klanten en stel je marketing- en accountplannen op. Je onderhandelt je over prijzen, voert verkoopgesprekken en hebt de wil om te scoren.

Commercieel Business Management

Hotelmanagement

Organiseren en gastvrijheid zitten bij jou als toekomstig hotelmanager in het bloed! Leer tijdens de mbo-opleiding Hotelmanagement alle onderdelen van allround management. Jij maakt straks van elke onderneming een succes.

Hotelmanagement

Marketing en Communicatie

Creatief denken, marktonderzoek doen en customer journeys in kaart brengen: hoe overtuig je jouw doelgroep om een product of dienst te kopen? De mbo4-opleiding Marketing en Communicatie leert je alles over succesvolle reclame, communicatie en marketing.

Marketing en Communicatie

Voordelen van een mbo-opleiding bij Tio

Als particuliere opleider bieden wij meer dan alleen onderwijs. Kiezen voor een mbo-opleiding bij Tio is kiezen voor een succesvolle toekomst.

Persoonlijk

Kleine klassen en persoonlijke aandacht
Welke studie je ook kiest, bij Tio zit je goed. Ook de mbo-opleidingen van Tio zijn de allerbeste. Je krijgt les in kleine klassen met veel persoonlijke aandacht, je hebt een eigen studiecoach en doet werkervaring op tijdens stages en projecten. Al onze opleidingen zijn uitdagend, van hoge kwaliteit en gericht op de praktijk: ook de mbo-opleidingen worden al jaren als beste beoordeeld.
Veel begeleiding
Bij Tio heb je meer contacturen dan op andere scholen: veel les, begeleidingsuren bij projecten en contact met je persoonlijke studiecoach.
Persoonlijke ontwikkeling
Je verdiept je in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vakken als Persoon, samenleving en eigenheid, Studievaardigheden en Professionele ontwikkeling helpen je hierbij. Ook bereid je je voor op je (internationale) stage.

Excellent

Snel je diploma: mbo in 1 of 2 jaar
Een mbo-opleiding bij Tio betekent snel je diploma op zak: je kunt je studie in slechts twee jaar afronden. Kies je het fasttrackprogramma? Dan krijg je de kans je diploma al in één jaar te halen!
Communicatie is key
Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Vriendelijke, heldere en zakelijke communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in het werkveld. Daarom spijker je bij alle mbo4-opleidingen van Tio je talenkennis bij, ontdek je hoe je goede teksten schrijft en leer je meer over communicatie tussen verschillende culturen.
Breed inzetbaar
Met een mbo4-diploma op zak kun je veel verschillende kanten op: de vraag vanuit het werkveld naar goed geschoolde mbo’ers is groot. Een diploma van Tio opent nog meer deuren naar succes! Vaak kun je direct aan de slag bij (internationale) bedrijven.

Ondernemend

Ondernemerschap: business skills
Heb jij ambities om voor jezelf te beginnen? Zet dan tijdens je opleiding al de eerste stap. Leer hoe je een financiële administratie opzet, welke contracten je nodig hebt en hoe je klantgericht kunt werken. Je volgt vakken over begroten en budgetteren, werkt aan je managementvaardigheden en duikt in de wereld van (online) marketing. Kennis die in elk bedrijf, ook als werknemer, van pas komt!
Groot internationaal netwerk
Tio staat midden in het bedrijfsleven door een sterk netwerk en directe samenwerking met de beste werkgevers van Nederland en daarbuiten. Bovendien brengen docenten een groot netwerk mee. Dat zorgt voor interessante stages en mooie carrièremogelijkheden!
Versneld doorstuderen onder één dak
Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je na je mbo4-opleiding binnen Tio verder studeren. Bij sommige van onze hbo-opleidingen kun je dan zelfs gelijk in het tweede jaar beginnen. Dat betekent dat je je mbo4- én je Associate degree binnen twee jaar op zak kan hebben, of je mbo4- én je bachelordiploma al binnen drie jaar!