Business & ondernemen

De zakenwereld is dynamisch: wereldhandel gaat altijd door. Dag en nacht. Nationaal en internationaal. Met pieken en dalen. Veel handel gebeurt online, en cross channeling wordt steeds populairder. Welkom in de businessbranche. Ga jij voor een gouden toekomst in business & ondernemen? Check welke businessopleiding bij jou past!

Business suits you 

Zakendoen op internationaal niveau, bedrijven en organisaties begrijpen en beter maken, finance, handel en ondernemen: daar wil jij mee aan de slag! Met je ambitieuze houding, commerciële mindset en kennis van de praktijk ben je perfect op je plek bij een opleiding binnen het vakgebied Business & Ondernemen. Met een diploma van Tio op zak ben je klaar voor een succesvolle carrière waar het geen moment saai is.

Voordelen van een (versnelde) businessopleiding bij Tio  

Welke businessopleiding past bij jou?

Enthousiast geworden over werken in de zakenwereld? Check hier welke businessopleidingen Tio aanbiedt. Tio biedt een businessopleiding aan op elk niveau: hbo-bachelor in 3 of 4 jaar, een associate degree in 2 jaar, een mbo4-opleiding in 1 of 2 jaar of MBA in 1 jaar.

Wat voor niveau zoek je?
Alle niveaus
Duur van je opleiding?
Alle

Wat speelt er in de branche?

De businessbranche groeit. Er worden steeds nieuwe manieren van financiering bedacht, en het is steeds belangrijker om niet alleen winst te maken, maar ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Ook wordt de balans tussen mens en artificial intelligence steeds meer van belang, en is het als bedrijf belangrijk om duurzaam en veerkrachtig te zijn. Digitale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op: de branche is daarom constant op zoek naar jonge professionals die op de hoogte zijn van de laatste innovaties en oplossingen.

Waar vind je jouw droombaan?

Er is in business veel vraag naar vakspecialisten met kennis van internationaal zakendoen, en goed opgeleide jonge mensen hebben veel kansen op de arbeidsmarkt. Tio’s businessopleidingen leiden je breed op, waardoor je carrière kunt maken in het mkb, maar ook bij multinationals. Als financieel manager, consultant, salesmanager of managing director bijvoorbeeld. Bovendien ontwikkel je je ondernemersvaardigheden, waardoor je weet hoe je een succesvol bedrijf in de markt zet. Begin je liever voor jezelf? Wij helpen je hierbij, ook als je tijdens je studie al aan de slag gaat met een eigen onderneming. Benieuwd waar Tio-alumni nu werken? Lees het hier.

Pak je podium in de praktijk

Tijdens de studie komen jouw talenten, skills en passie naar boven. Je begint vanaf dag één al met het bouwen van een sterk netwerk dat tijdens projecten, stages en bedrijfsbezoeken verder en verder wordt uitgebreid. Bij Tio Business School halen we de praktijk de klaslokalen in: alle stof die je krijgt heeft een directe link met het werkveld.  

Ga voor (inter)nationaal succes met Tio

Waar je jouw droombaan ook vindt: met jouw wil om te scoren, gevoel voor finance en business en ondernemende mentaliteit ga jij het helemaal maken in business. Een goed netwerk én kennis van actuele brancheontwikkelingen zijn daarbij van levensbelang; daar werk je dan ook tijdens je studie al aan. Bijvoorbeeld door Tio’s samenwerking met brancheorganisaties als de Sales Management Association en de Ecommerce Foundation. Tio brengt je een stap dichter bij (inter)nationaal succes!

Zin om jouw toekomst in business & ondernemen te beginnen?

Meer weten? Vraag de studiegids aan
Studiegids aanvragen

De voordelen van Tio

  1. Tio gaat al jaren aan kop in verschillende rankings als beste hogeschool.
  2. Omdat we een particuliere opleider zijn, zit je bij ons altijd in een kleine klas en krijg je veel persoonlijke aandacht.
  3. Jouw carrière begint direct: Tio is een hechte community met internationale netwerkmogelijkheden.
  4. Je hebt gemotiveerde medestudenten: dat helpt jou op jouw weg naar succes.
  5. Je spreekt je persoonlijke studiecoach regelmatig. Ook de vestigingsmanager kent je bij naam.
  6. De docenten bij Tio werken allemaal in hun eigen vakgebied: zij halen de praktijk direct de klas in.
  7. Na een opleiding bij de beste hogeschool van Nederland staan werkgevers voor je in de rij.