Marketing, sales & communicatie

Zie jij jezelf merken, diensten of producten succesvol in de markt zetten? Wil jij scoren, bedenk je zonder moeite catchy campagnes en kun jij je in elke doelgroep, van jong tot oud, verplaatsen? Maak kennis met Tio’s opleidingen in marketing, sales en communicatie.

Marketing is perfect voor jou

Marketing, communicatie en sales zijn veelzijdige vakgebieden. Als professional in deze branches ben je creatief, denk je commercieel en verveel je je geen minuut. Of je nou een evenement promoot of een bedrijf helpt groeien: marketing en sales zijn altijd en overal nodig. Nationaal en internationaal. Voor grote en kleine organisaties. Welkom in de wondere wereld van marketing en communicatie! 

Voordelen van een (versnelde) marketingopleiding bij Tio  

Welke opleiding in marketing, sales en communicatie past bij jou?

Enthousiast geworden over werken in de (online) wereld van marketing, sales en communicatie? Tio biedt een opleiding aan op elk niveau: hbo-bachelor in 3 of 4 jaar, een associate degree in 2 jaar, een mbo4-opleiding in 1 of 2 jaar of MBA in 1 jaar.

Wat voor niveau zoek je?
Alle niveaus
Duur van je opleiding?
Alle

Wat speelt er in de branche?

De branche van marketing, sales en communicatie groeit en verandert continu. Vind jij de onlinewereld boeiend? Of zorg jij dat ‘jouw’ dienst of product offline goed uit de verf komt op evenementen, beurzen of via sponsoring? Als commercieel talent vertel jij het verhaal van bedrijven, geef je een merk een gezicht en zorg jij dat jouw product of dienst uiteindelijk beter verkoopt.

Ontwikkelingen binnen het werkveld van marketing volgen elkaar razendsnel op. Wat dacht je van artificial intelligence, short video-adverteren op social media en het inzetten van podcasts? De digitale en fysieke wereld komen steeds dichter bij elkaar. Ook in de saleswereld worden altijd nieuwe technieken, digitale tools en methodes ontwikkeld en gebruikt. De klant staat steeds centraler. Als echte salestopper denk je vanuit die klant en vooral: vanuit hun behoefte.

Waar vind je jouw droombaan?

Elk bedrijf is op zoek naar marketeers en ondernemende salesprofessionals met up-to-date kennis over het vak. Weet jij goed wat jouw eigen skills en interesses zijn? Dan heb je een streepje voor. Bij Tio richten we ons naast de inhoud van de lessen ook op je persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je steeds beter waar je goed in bent en wat je later wilt. Als marketeer ben je de spin in het web: jij verbindt bedrijven aan hun toekomstige klanten en laat de wereld weten wat een merk, product of bedrijf te bieden heeft. Van het mkb tot de grootste multinationals: je kunt dus bij ontzettend veel organisaties aan de slag. Welke kant je ook op wilt, goede marketeers, salesprofessionals en communicatie-experts zijn gewild. Ben je een echte ondernemer? Begin dan je eigen bedrijf. Veel Tio-studenten doen dit zelfs al tijdens hun studie! Benieuwd waar Tio-alumni nu werken? Lees het hier.

Ga voor (inter)nationaal succes met Tio

Je carrière begint al tijdens de opleiding! Tio brengt theorie en praktijk samen, want wij geloven in leren én doen. Zo werken we samen met brancheorganisaties als de Sales Management Association en de Ecommerce Foundation. Ook volg je masterclasses en ga je op bedrijfsbezoeken. Zo krijg je een beter beeld van de branches waarin je straks misschien wel aan de slag gaat. Met interessante projecten die aansluiten bij de huidige markt, gave stages en een sterk netwerk ben je er na jouw diploma-uitreiking helemaal klaar voor. Tio brengt je een stap dichter bij (inter)nationaal succes.

Zin om jouw toekomst in marketing, sales en communicatie te beginnen?

Meer weten? Vraag de studiegids aan
Studiegids aanvragen

De voordelen van Tio

  1. Tio gaat al jaren aan kop in verschillende rankings als beste hogeschool.
  2. Omdat we een particuliere opleider zijn, zit je bij ons altijd in een kleine klas en krijg je veel persoonlijke aandacht.
  3. Jouw carrière begint direct: Tio is een hechte community met internationale netwerkmogelijkheden.
  4. Je hebt gemotiveerde medestudenten: dat helpt jou op jouw weg naar succes.
  5. Je spreekt je persoonlijke studiecoach regelmatig. Ook de vestigingsmanager kent je bij naam.
  6. De docenten bij Tio werken allemaal in hun eigen vakgebied: zij halen de praktijk direct de klas in.
  7. Na een opleiding bij de beste hogeschool van Nederland staan werkgevers voor je in de rij.