1. Home
  2. Nieuws
  3. Hoe is het op de vestigingen?

Hoe is het op de vestigingen van Tio?

Lege vestigingen, volle snoeppotten in de kamers en af en toe een langswaaiende docent… Hoe is het op de vestigingen, en wat vinden Tio’s vestigingsmanagers van deze, toch wel gekke, situatie?

We missen studenten

Martijn Naberman van Tio AmsterdamMartijn Naberman van Tio Amsterdam: “We missen de studenten, maar zijn trots op hoe het allemaal georganiseerd is! Ik krijg heel veel complimenten over de wijze van communiceren van de afgelopen coronaweek.”

Trots!

Eindhovense vestigingsmanager Nicole Faasse is trotsOok Eindhovense vestigingsmanager Nicole Faasse is trots: “Het is een hele bijzondere periode. Het lijkt op de stageperiode: geen studenten in huis en heel af en toe een docent op de vestiging. De bedrijvigheid, de reuring, grapjes, en live contact missen we… Maar ik ben enorm trots op alle studenten, docenten, staf en studiecoaches van Hogeschool Tio! Terecht #1. Zorg goed voor jezelf, let op elkaar (online) en blijf vooral gezond! Succes!”

Apart gezicht

Maurice Krabbenborg van Tio Hengelo“Super om te zien en horen hoe de lessen online gewoon door kunnen gaan, en gaaf dat Tio zo snel kan schakelen,” zegt Maurice Krabbenborg van Tio Hengelo. “Wel een apart gezicht, al die docenten zittend voor een lege klas aan het lesgeven!”

Heel stil

In Rotterdam is het stil, vertelt vestigingsmanager Jan-Willem ten BroekIn Rotterdam is het stil, vertelt vestigingsmanager Jan-Willem ten Broek: “In deze bijzondere maar ook onwerkelijke periode doen wij er alles aan om een van de belangrijkste dingen in het leven toch te blijven faciliteren: goed onderwijs! En met succes! Afgelopen maandag was iedereen direct succesvol online. Op de vestiging is het helaas wel heel erg stil…”

Goed verloop van lessen

vestigingsmanager Arthur Teeuw van Tio UtrechtDat stille herkent ook vestigingsmanager Arthur Teeuw van Tio Utrecht: “Het is heel raar om midden in het semester met een leeg pand te zitten,” vertelt hij. “Er wordt keihard gewerkt om te zorgen dat alle studenten hun studie goed kunnen voortzetten/afronden. Ik ben trots op het snelle schakelen en het goede verloop van de online lessen. De medewerking van studenten en de Tio collega’s is hierbij te prijzen!”