1. Home
  2. Nieuws
  3. "Ik heb fantastische collega's bij Tio"

"Ik heb fantastische collega's bij Tio"

Als je een vraag hebt over toerisme, dan kun je terecht bij Tio-docente Annelies Borghs. Als reisleidster reist ze de hele wereld over, met het Verre Oosten als specialiteit. Haar ervaringen deelt ze graag met haar studenten!

Docente Annelies Borghs: "In hun werk later zullen studenten ook te maken krijgen met gasten die onredelijk zijn. Daar moeten ze goed mee kunnen omgaan. Dat betekent veel slikken en diplomatiek te werk gaan. Het is belangrijk dat je je grenzen kent. Tenslotte moeten ook onredelijke gasten je in je waarde laten. In mijn werk als reisleidster maak ik dat ook mee."

Reizen begeleiden

"Elke zomer ga ik voor De Boer & Wendel naar Maleisië, Indonesië, Thailand of Laos om reizen te begeleiden. Het Verre Oosten is mijn specialiteit. Het werk van reisleidster is geweldig, ik geniet er nog altijd van. Bij Tio heb ik fantastische collega’s. Het prettige van dit werk zijn de flexibele tijden. Als ik iets heb, houden ze daar altijd rekening mee bij het maken van de roosters. Dat is prettig. Wat ik doe in mijn vrije tijd? Ik heb verschillende hobby’s: tennis, schaatsen, hardlopen. En ik dans graag de Argentijnse tango."