1. Home
  2. Over Tio
  3. Kick-off met inspirerende gastsprekers

Kick-off met inspirerende gastsprekers

Het nieuwe studiejaar 2010/2011 van Hogeschool Tio staat te beginnen. Met een knallende kick-off dag op dinsdag 31 augustus a.s. wordt het jaar officieel afgetrapt. Uitdagende en inspirerende sprekers uit de hospitality, event en toeristische branche staan klaar om de studenten te motiveren en te stimuleren. Succes werkt inspirerend!

De kick-off dag is een jaarlijks terugkerend evenement en het ultieme voorproefje van wat studenten te wachten staat bij Tio en in hun verdere carrière. Bekende Nederlanders en topfunctionarissen uit het bedrijfsleven delen hun ervaringen met de studenten van Tio. Sprekers zijn bijvoorbeeld Chris Zegers van RTL Travel, het beroemde restaurant ’t Schulten Hues en marketing specialist Wouter de Vries. Erik Kroon van SOS Events zal een kijkje geven in de wereld van evenementen, terwijl Neerlands trots KLM wordt vertegenwoordigd door Roger Zetz. De kaviaar expert van Nederland, Jacobus Toet inspireert studenten met zijn ervaring en kennis. Irene Knuvers van BCD Travel laat studenten delen in ontwikkelingen voor de zakelijke kant van toerisme. Ook organisaties als Mise en Place, Sunair, Yebo Stichting en Festa Music dragen hun steentje bij om van de Tio kick-off dag een groot succes te maken.

Hogeschool Tio nodigt ook tijdens het studiejaar regelmatig diverse succesvolle gastsprekers uit die specialist zijn in hun vakgebied. Ervaringen vanuit de branche zijn onmisbaar en zorgen voor een extra stimulans. Bovendien zijn Tio-studenten regelmatig te gast bij verschillende bedrijven. Ze nemen o.a. een kijkje in de keuken bij sterrenrestaurants, evenementen en vakbeurzen.