Hospitality, Events en Toerisme

Hospitality, Events en Toerisme is een brede internationale branche met veel potentie. Toerisme is een van 's werelds grootste en nog steeds groeiende branches. En alleen al in Nederland werken bijvoorbeeld ruim 450.000 mensen in de horeca, maar ook buiten de horeca is veel vraag naar servicegerichte mensen. De branche heeft een spannende coronatijd achter de rug, waardoor er juist nu behoefte is aan goed opgeleide mensen om de branche nieuw leven in te blazen.
Tio’s hospitality,- event- en toerisme-opleidingen staan al jarenlang op 1 in verschillende rankings. Begin jij jouw succesvolle carrière ook bij ons?

Pak je podium in de praktijk

Een tophotel runnen, de tofste festivals organiseren, de gaafste reizen samenstellen: waar droom jij van? Met een opleiding van Tio binnen Hospitality, Events & Toerisme kun je veel kanten op. Je richt je altijd op zowel de theorie als de praktijk, doet al tijdens je studie relevante werkervaring op en bewandelt vanaf dag één jouw eigen weg naar succes.

Welke opleiding in hospitality en leisure past bij jou?

Enthousiast geworden over een toekomst in hospitality en leisure? Tio biedt een opleiding aan op elk niveau: hbo-bachelor in 3 of 4 jaar, een associate degree in 2 jaar, een mbo4-opleiding in 1 of 2 jaar of MBA in 1 jaar.

Wat voor niveau zoek je?
Alle niveaus
Duur van je opleiding?
Alle

Voordelen van een (versnelde) hospitality-opleiding bij Tio

Wat speelt er in de branche?

Digitalisering wordt steeds belangrijker wordt in de branche van hospitality, toerisme en events. Een reis boeken, reserveren, betalen of je voorraad beheren: het kan allemaal online. Ook is er sinds corona meer aandacht voor hygiëne, willen gasten graag nieuwe dingen beleven en is men zich veel bewuster van gezonde voeding en zorg voor het milieu. Of het nu een vakantie of nachtje weg, een etentje, theatervoorstelling of een festival is: mensen zijn op zoek naar een bijzondere ervaring. Duik in de hospitality- en leisurebranche. Een branche met toekomst!

Waar vind je jouw droombaan?

Wil je aan de slag in de hospitality-, events- en travelbranche, dan heb je ruime keuze: kies je voor een hotel, restaurant, of ga je bijvoorbeeld voor een evenementenorganisatie, touroperator of boekingswebsite? Zet je je talenten in als hotelmanager, eventmanager, travel agent, óf start je je eigen bedrijf? Wat je ook kiest: met een diploma van Tio heb je een gouden randje om je cv waardoor veel werkgevers om je staan te springen. Binnen én buiten de branche. De ondernemende en gastvrije houding die je ontwikkelt is waardevol in elk vakgebied. Dus waar je ook terechtkomt, jouw weg naar succes is zeker. Benieuwd waar Tio-alumni nu werken? Lees het hier.

Zin om jouw toekomst in hospitality, events & toerisme te beginnen?

Ga voor (internationaal) succes

Tio werkt nauw samen met brancheverenigingen en netwerkorganisaties als HotelloTOP, IDEA en Koninklijke Horeca Nederland. Zo blijft onze lesstof altijd actueel en relevant. De docenten komen regelrecht uit de praktijk. Veel van hen hebben zelfs nog een onderneming naast het lesgeven. Tio's netwerk is groot en internationaal: onze studenten vinden over de hele wereld stageplekken en afstudeeronderwerpen. Door dit alles leer je veel over de actuele ontwikkelingen in de branche, en bouw je al tijdens je studie een waardevol netwerk op. Gebruik jij dit netwerk voor de eerste stap in je hospitalitycarrière?

Meer weten? Vraag de studiegids aan
Studiegids aanvragen

De voordelen van Tio

  1. Tio gaat al jaren aan kop in verschillende rankings als beste hogeschool.
  2. Omdat we een particuliere opleider zijn, zit je bij ons altijd in een kleine klas en krijg je veel persoonlijke aandacht.
  3. Jouw carrière begint direct: Tio is een hechte community met internationale netwerkmogelijkheden.
  4. Je hebt gemotiveerde medestudenten: dat helpt jou op jouw weg naar succes.
  5. Je spreekt je persoonlijke studiecoach regelmatig. Ook de vestigingsmanager kent je bij naam.
  6. De docenten bij Tio werken allemaal in hun eigen vakgebied: zij halen de praktijk direct de klas in.
  7. Na een opleiding bij de beste hogeschool van Nederland staan werkgevers voor je in de rij.