1. Home
  2. Over Tio
  3. Tio scoort goed in Elsevier Beste Studies 2014

Tio scoort goed in Elsevier Beste Studies 2014

De hbo-opleidingen op het gebied van hotelmanagement, toerisme en business van Hogeschool Tio hebben het hoogste totaalonderdeel behaald in het onderzoek Beste studies van Elsevier en onderzoeksbureau ResearchNed. Bronnen voor het onderzoek zijn de Nationale Studenten Enquête en de Studiekeuzedatabase van Studiekeuze123.


Subonderdelen

Studenten van de opleiding Hotel- en Eventmanagement zijn zeer tevreden over de inrichting van de opleiding, docenten en toetsing. Studenten van de opleiding Internationaal Toeristisch Management zijn zeer te spreken over de inrichting van de opleiding en toetsing. Bij International Business Management geven de studenten van Tio de hoogste scores aan de onderdelen onderwijs en de inrichting van de opleiding. De Tio-studenten zijn zeer tevreden over alle onderdelen, zoals je in onderstaande resultaten kan zien.


Meest tevreden studenten

Tio staat op de vijfde plek van de 212 deelnemende hbo-studies in de ranking meest tevreden hbo-bachelors. De aandacht die Tio besteedt aan kwaliteit heeft weer tot een mooi resultaat geleid. Na de Nationale Studenten Enquête, Keuzegids, Onderwijsinspectie en ranglijst ‘studeren met functiebeperkingen’, behaalt Tio nu ook de hoogste totaaloordelen in Beste Studies van de Elsevier.


Bron: bestestudies.elsevier.nl


Hotelschool


Toerisme

Vergelijking Internationaal Toeristisch Management (Hogeschool Tio), Functiegerichte Bachelor in Toerisme en Recreatie (NHTV) en Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs.


Vergelijking Internationaal Toeristisch Management (Hogeschool Tio), Vitaliteitsmanagement & Toerisme (Hogeschool Zeeland) en Vrijetijdsmanagement.


Business

Vergelijking Internationaal Business Management (Hogeschool Tio) en International Business and Management Studies.


Vergelijking Internationaal Business Management (Hogeschool Tio) en International Business and Management Studies.


Vergelijking Internationaal Business Management (Hogeschool Tio), Business Management (HU), Business Studies (Inholland), Business Administration in Fashion (TMO) en International Business.


De getallen in de gele cirkels geven de ranking per opleidingsgebied aan. De andere getallen in het overzicht zijn percentages die weergeven hoeveel studenten 'tevreden' of 'zeer tevreden' zijn. Achter sommige cijfers in de lijst staan plusjes of minnetjes. Hiermee wordt aangegeven of het oordeel statistisch significant hoger, dan wel lager is dan voor dezelfde opleiding landelijk.