1. Home
  2. Over Tio
  3. Business & career event 2013: let's go!

Business & career event 2013: let's go!

Strak in pak bezoeken de Tio-studenten Tio’s Business and Career Event in congrescentrum de Reehorst in Ede. Een dag vol inspirerende gastcolleges, netwerkmogelijkheden en de perfecte plek om een leuke stageplek te vinden. En omdat je een eerste indruk niet over kunt doen, is beauty coach Thijs Willekes aanwezig om de styling van de studenten te keuren.


Tijdens het Business and Career Event krijgen studenten de gelegenheid om te netwerken met veel verschillende bedrijven uit de diverse branches waar Tio voor opleidt. Studenten kunnen zich oriënteren op een stageplek, alvast een eerste (goede) indruk achterlaten en uitzoeken welke stages wel en welke niet bij hen passen. Daarnaast volgen de studenten gastcolleges van onder meer Wenda Kielstra, expert op het gebied van consumentengedrag, en Stephan Bosman, CEO van Zoover.


Business and pleasure

Voor het maken van een goede eerste indruk is beauty coach Thijs Willekes aanwezig om de studenten te helpen bij hun styling. Er zijn demonstraties stikstof koken, studenten worden gefotografeerd op hun favoriete stageplek, er is een stand waar studenten hun cv kunnen laten controleren en een workshop cocktail shaken.


Bekijk de eerste foto’s van Tio's Business & Career Event 2013


http://static.veronicamagazine.nl/srv/gallery-1024/www/images/entertainment/nieuws/2012-08/willekes.jpg

Beauty coach en presentator Thijs Willekes