1. Home
  2. Particulier onderwijs
  3. Internationaal

Internationaal georiënteerd

Geen branche is zo internationaal als die van hospitality, toerisme en business. Moderne vreemde talen spelen natuurlijk een belangrijke rol. Daarom kiezen veel studenten voor een of meerdere stages in het buitenland.

Study abroad

Tio werkt samen met verschillende partneruniversiteiten over de hele wereld. Hbo-studenten kunnen tijdens hun opleiding één of twee semesters bij een van de partneruniversiteiten studeren. Een mooie ervaring om een half jaar of zelfs een jaar in het buitenland te wonen en ervaringen voor het leven op te doen. 

Studeren in het buitenland

Internationale studiereizen

Bij alle opleidingen van Tio maak je een internationale studiereis. Samen met je medestudenten vlieg je naar een internationale bestemming. Je doet hier marktonderzoek, gaat op bezoek bij bedrijven uit de branche en als je gelukt hebt bezoek je ook nog een partnerschool. De internationale studiereizen zijn niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk.

Internationale stage

Bij Tio wordt je gestimuleerd om tijdens je studie buitenlandervaring op te doen. Veel studenten kiezen ervoor om voor hun stage naar het buitenland te gaan. De mogelijkheden zijn legio!

Internationale stages

Internationale projecten

Tijdens de opleiding zit ook in de projecten een internationaal aspect. Zo kun je bij de meeste opleidingen een internationale studiereis maken waarbij je uiteraard ook opdrachten uitvoert. Of stel je tijdens een project een reis samen naar het buitenland. Een goed voorbeeld is het toerismeproject Incentive Travel. Met je teamgenoten stel je een zo uitdagend en origineel mogelijke incentive reis samen voor een groep van tien personen. En hoe cool? De groep met de beste reis voert deze zelf uit! 

Internationale projecten