1. Home
  2. Particulier onderwijs
  3. Doorstroom mbo-hbo

Doorstroom van mbo naar hbo

Hogeschool Tio is een particuliere opleider die op kleinschalige vestigingen versnelde en erkende hbo- en mbo-opleidingen aanbiedt. Wil je verder studeren na het mbo? Dan nemen wij graag in een persoonlijk gesprek jouw doorstroommogelijkheden bij Tio door.

Na afronding van je mbo4-opleiding kun je doorstromen naar de hbo-opleidingen Hotel- en Eventmanagement, Commerciële Economie en Ondernemerschap, Internationaal Toeristisch Management en International Business Management van Hogeschool Tio. Je kunt ze zelfs in 2 of 3 jaar afronden.

Na mbo de hogere hotelschool in 2 of 3 jaar afronden

De opleiding Hotel- en Eventmanagement leidt in slechts 3 of 4 jaar op tot manager in de hotel- en eventbranche. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met dit hbo-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Arts voeren.

Hogere hotelschool in 4 jaar na vmbo

Verder studeren? Kies na de mbo-opleiding Hotelmanagement de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Met je mbo-diploma Middelbare Hotelschool op zak kun je de bacheloropleiding in 3 jaar halen. Voor excellente studenten bestaat zelfs de mogelijkheid om in het tweede jaar van de hbo-opleiding in te stromen. In dat geval mag je je al naar twee jaar Bacherlor of Arts noemen!

Hogere hotelschool na mbo

Na mbo hbo toerisme in 2 of 3 jaar afronden

De hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management leidt in slechts 3 of 4 jaar op tot toeristische manager. Als toeristisch manager verkoop je de  wereld, offline en online. Je stelt reizen  samen, koopt scherp in en legt wereldwijd  contacten. ITM is je ‘boarding pass’ naar de  toekomst.
Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het ITM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Arts voeren.

Hbo toerisme na mbo

Na mbo hbo business in 3 jaar

De hbo-opleiding International Business Management leidt in slechts 3 of 4 jaar op tot allround manager waar de businesswereld naar op zoek is. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, financieel manager, sales- of marketingmanager. Of word eigen baas en start je eigen onderneming.

Hbo business na mbo

Na mbo hbo commerciële economie in 3 jaar 

De hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap leidt je in slechts 3 of 4 jaar op tot expert op het gebied van marketing. Ga bijvoorbeeld aan de slag als (online) marketeer, salesmanager of communicatieadviseur. Of start je eigen online business!

Hbo marketing na mbo