1. Home
 2. Particulier onderwijs

Particulier onderwijs 

Beste kleine hogeschool

Particulier onderwijs van topkwaliteit

Hogeschool Tio biedt particulier onderwijs aan in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Je kunt particuliere opleidingen volgen op hbo-, mbo- en masterniveau, op het gebied van business, hospitality en toerisme. Tio biedt hoogwaardig onderwijs aan door de tijd en geld die zij investeert in kleine klassen, persoonlijke aandacht, aansprekende studieprogramma's, docenten en technologie.

Ontdek meer

Hbo-opleidingen

in 2, 3 of 4 jaar
 • Commerciële Economie en Ondernemerschap

  Leer de kneepjes van het online-marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kunt geven, zowel in het MKB als voor een multinational. 

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Communicatie en PR

  Welkom in de veelzijdige wereld van Communicatie en PR. Merken in de markt zetten, PR, social media … alles om jouw ideale publiek te bereiken! Met de hbo-opleiding Communicatie en PR op zak weet jij hoe je het gedrag van jouw doelgroep succesvol kan beïnvloeden.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Financial Business Management

  Financiële analyses maken, handelen in aandelen, advies uitbrengen en zorgen dat je als bedrijf in control bent. Zie jij dat wel zitten? Dan is de opleiding Financial Business Management echt iets voor jou! Balansen, begrotingen, jaarstukken en investeringsplannen: na deze hbo-opleiding kent de financiële wereld voor jou geen geheimen meer.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Hotel- en Eventmanagement

  Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Internationaal Toeristisch Management

  Dubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • International Business Management

  Een glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. De businesswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Deze opleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Makelaardij en Vastgoed

  Jij voelt je thuis in de dynamische wereld van makelaardij en vastgoed, of het nu gaat om woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden. Van verkopen en onderhandelen tot waarde bepalen, beheren én beleggen... Je leert het allemaal bij de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Hbo Rechten

  Een online aankoop, je mobiele contract of een sportabonnement: je komt recht overal tegen. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van het recht, bekijk je zaken graag van verschillende kanten en ben je oplossingsgericht? Dan is de juridische wereld op zoek naar jou! Schakel tussen het recht en de praktijk en maak het verschil door mensen en bedrijven van gericht, juridisch advies te voorzien. 

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Schoevers Executive Officemanagement

  Klaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven? Met Schoevers Officemanagement houd jij je, als organisatieprofessional, bezig met plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau.

  Lees meer over deze hbo-opleiding

Mbo4-opleidingen

in 1 of 2 jaar
 • Commercieel Business Management

  Wie weet sluit jij de deal van het jaar! Bij de opleiding Commercieel Business Management ontwikkel jij het talent dat nodig is om carrière te maken in business. Na deze mbo-opleiding leg jij makkelijk contact met klanten en verkoop jij meer producten dan je grootste concurrent. 

  Lees meer over deze mbo-opleiding
 • Hotelmanagement

  Bij de opleiding Hotelmanagement leer je alles over allround management, zodat je van elke onderneming een succes kunt maken. Na deze mbo-opleiding ben je commercieel en dienstverlenend, en geknipt voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. 

  Lees meer over deze mbo-opleiding
 • Marketing en Communicatie

  Welkom in de veelzijdige wereld van reclame, communicatie en marketing. De klant is koning; jij snapt dat als geen ander. Jij weet wat mensen willen. Hoe je ze overtuigt om een product of dienst te kopen. De mbo4-opleiding Marketing en Communicatie leid je op tot allround communicatieprofessional en marketingtalent.

  Lees meer over deze mbo-opleiding
 • Schoevers Management Assistant

  Welkom in de veelzijdige wereld van office- en managementsupport. Als er iets geregeld moet worden, kijkt iedereen naar jou. Coördineren is je middle name. Met het mbo4-diploma Management Assistant Schoevers ben jij straks een aanwinst voor het bedrijfsleven.

  Lees meer over deze mbo-opleiding

Master-opleidingen

 • Master of Business Administration

  Na je bachelor graag je kennis verdiepen of verbreden? Kies dan voor Tio’s Master of Business Administration (MBA). 
  De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot academisch geschoold allround professional binnen grote organisaties en multinationals.

  Lees meer over deze opleiding

Kleinschalig onderwijs

Bij Tio ben je geen nummer. Het onderwijs van Tio is van hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht voor iedere student. Het gewogen gemiddelde is 11 studenten per les. Docenten kennen je gewoon bij naam!

Particulier onderwijs voor iedereen

Het kwaliteitsonderwijs van Tio is goed betaalbaar. De inkomsten uit de hbo-studiefinanciering van DUO zijn toereikend als financiering voor een hbo-opleiding aan Tio. Dankzij de invoering van het studievoorschot krijg je bovendien extra veel tijd om je studielening af te lossen en hoef je na je studie, op basis van een gemiddeld startsalaris, slechts € 21,- per maand terug te betalen.

Maak kennis met Tio

Uitnodiging: Kom ook naar de open dag!

Snel studeren

Het kleinschalig en intensieve onderwijs maakt het mogelijk om versneld te studeren. Na havo, vwo of mbo kun je bij Tio in 3 jaar je hbo-diploma behalen. Na vmbo kun je in slechts 2 jaar je mbo4-diploma behalen.

Gemotiveerde studenten

De studenten die voor Tio kiezen, maken een bewuste keuze. Meer dan driekwart van de Tio-studenten bekostigt de opleiding (gedeeltelijk) zelf en is daardoor extra gemotiveerd. Dit zorgt voor goede studieresultaten en enthousiaste docenten.

Docenten uit de praktijk

De docenten bij Tio zijn niet alleen docent. Het zijn specialisten op hun vakgebied, professionals uit de praktijk. Voor elke specialisatie is er een andere docent.

Veel studiebegeleiding

De docenten stimuleren je om het beste in jezelf naar boven te halen. Naast het grote aantal reguliere lessen worden bij projecten begeleidingsuren ingeroosterd en zijn er ingeroosterde studiecoachingsuren.

Je wordt dus optimaal begeleid en niet aan je lot overgelaten.

Landelijke organisatie

Met vijf vestigingen verspreid over Nederland is Tio een landelijke organisatie. Het landelijke werken betekent  extra daadkracht en een uitstekende bewaking van de kwaliteit. En door de landelijke bekendheid heeft Tio een groot netwerk aan stagebedrijven.