1. Home
  2. Particulier onderwijs

Particulier onderwijs van topkwaliteit

Hogeschool Tio biedt particulier onderwijs aan in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Je kunt particuliere opleidingen volgen op hbo-, mbo- en masterniveau, op het gebied van business, hospitality en toerisme. Tio biedt hoogwaardig onderwijs aan door de tijd en geld die zij investeert in kleine klassen, persoonlijke aandacht, aansprekende studieprogramma's, docenten en technologie.

Kleinschalig onderwijs

Bij Tio ben je geen nummer. Het onderwijs van Tio is van hoge kwaliteit met persoonlijke aandacht voor iedere student. Het gewogen gemiddelde is 10 studenten per les. Docenten kennen je gewoon bij naam!

Particulier onderwijs voor iedereen

Het kwaliteitsonderwijs van Tio is goed betaalbaar. De inkomsten uit de hbo-studiefinanciering van DUO zijn toereikend als financiering voor een hbo-opleiding aan Tio. Dankzij de invoering van het studievoorschot krijg je bovendien extra veel tijd om je studielening af te lossen en hoef je na je studie, op basis van een gemiddeld startsalaris, slechts € 21,- per maand terug te betalen.

Maak kennis met Tio

Snel studeren

Het kleinschalig en intensieve onderwijs maakt het mogelijk om versneld te studeren. Na havo, vwo of mbo kun je bij Tio in 3 jaar je hbo-bachelordiploma behalen en in 2 jaar je Associate degreediploma. Na vmbo kun je in slechts 2 jaar je mbo4-diploma behalen.

Gemotiveerde studenten

De studenten die voor Tio kiezen, maken een bewuste keuze. Meer dan driekwart van de Tio-studenten bekostigt de opleiding (gedeeltelijk) zelf en is daardoor extra gemotiveerd. Dit zorgt voor goede studieresultaten en enthousiaste docenten.

Docenten uit de praktijk

De docenten bij Tio zijn niet alleen docent. Het zijn specialisten op hun vakgebied, professionals uit de praktijk. Voor elke specialisatie is er een andere docent.

Veel studiebegeleiding

De docenten stimuleren je om het beste in jezelf naar boven te halen. Naast het grote aantal reguliere lessen worden bij projecten begeleidingsuren ingeroosterd en zijn er ingeroosterde studiecoachingsuren.

Je wordt dus optimaal begeleid en niet aan je lot overgelaten.

Landelijke organisatie

Met zes vestigingen verspreid over Nederland is Tio een landelijke organisatie. Het landelijke werken betekent extra daadkracht en een uitstekende bewaking van de kwaliteit. En door de landelijke bekendheid heeft Tio een groot netwerk aan stagebedrijven.