1. Home
 2. Business Management

Business Management

Hbo Bachelor Business & Ondernemen 3 jaar

Business Management

Wil jij alle aspecten van organisaties en ondernemen begrijpen? Weten hoe je jouw bedrijf met succes kan neerzetten tegenover de concurrentie? Heb je oog voor mensen én organisaties? Dan is Business Management iets voor jou. Ga je voor de allround-variant of kies je voor een van de vier specialisaties? Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, business process analist of organisatieadviseur. Of start je eigen onderneming!

Deze opleiding wordt aangeboden onder voorbehoud van NVAO-accreditatie. 

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

Tio’s hbo-bacheloropleiding Business Management leidt je op tot bedrijfskundig professional waar de overheid, maatschappelijke organisaties én het bedrijfsleven om staan te springen. Herken jij jezelf in één of meer van deze eigenschappen? Dan is deze studie iets voor jou! 

 • Ik denk in mogelijkheden
 • Ik wil later voor mezelf aan de slag
 • Ik wil graag weten hoe een bedrijf in elkaar steekt
 • Ik ben ambitieus
 • Ik neem graag het voortouw
 • Ik ben en denk creatief
 • Ik ben op zoek naar nieuwe ervaringen
 • Ik bekijk uitdagingen van verschillende kanten
 • Ik ben alert op verbeteringen
 • Ik ben graag de verbindende factor

Herken jij jezelf in bovenstaande termen? Bekijk dan het studieprogramma. Of kom sfeer proeven en maak kennis met studenten en docenten van deze opleiding op de open dag

Hbo Business Management in 2 minuten

 • Hbo-opleiding Business Management
  Hbo-opleiding Business Management
 • Projecten bij Business Management
  Projecten bij Business Management

Bedrijfskunde

Onze hbo-opleiding Business Management leert je alles over bedrijfskunde en economie, management en strategie, effectieve communicatie en nog veel meer! En dat allemaal vanuit de ondernemende en praktijkgerichte hoek waar Tio bekend om staat. Je volgt een kernprogramma waarin je allround kennis en vaardigheden leert en aan je brede businessbasis bouwt. Daarnaast krijg je óók veel ruimte om jouw studieprogramma volop af te stemmen op jouw ambities en interesses.

Specialisaties binnen Business Management

Naast de algemene variant, de allround-opleiding Business Management, kun je je ook specialiseren. Bijvoorbeeld in de richting:

Allround of specialiseren: jouw weg naar succes

Weet jij nog niet welke richting bij je past? Ga dan voor de allround-opleiding Business Management en wordt opgeleid tot veelzijdig bedrijfskundig professional. Als je wél al weet welke kant je op wil, bijvoorbeeld fashion, automotive of ondernemen, dan kun je je vanaf studiejaar 1 specialiseren. Je specialiseert je vanaf het eerste moment, terwijl je verder bouwt aan de basis. Wanneer je voor één van de specialisaties gaat, komt er na je afstuderen een aantekening op je diploma met de richting die je hebt gekozen. Wat je ook kiest, bij Tio is één ding zeker: je kiest voor een succesvolle toekomst.

Stages, projecten en afstudeerprogramma’s zijn natuurlijk de perfecte momenten om je eigen richting op te gaan! Solo of samen, elke stap is er één richting jouw ideale carrière. Elk jaar is er meer ruimte voor modules en projecten binnen de specialisatie van jouw voorkeur. Bouw aan een sterk (internationaal) netwerk en stoom jezelf klaar voor de dynamische businessbranche waar het geen seconde saai is.

Ontdek deze opleiding en kom een dagje proefstuderen
Proefstuderen

Waarom kiezen studenten voor Business Management?

 1. Je studeert aan de beste hogeschool van Nederland, die staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs.
 2. Je kunt bij Tio versneld studeren: hbo-bachelor in 3 jaar.
 3. Je bouwt aan een sterk (internationaal) netwerk en stoomt jezelf klaar voor de dynamische businessbranche.
 4. Je persoonlijke studiecoach is er tijdens je hele studie voor je.
 5. Je duikt meteen de echte wereld in! Tijdens projecten, stages en businesscases ontwikkel je de skills die je tijdens je hele carrière inzet.
 6. In kleine klassen van gemiddeld 10 studenten heb je bij Tio 24-26 contacturen per week.
 7. Bij Tio ben je geen nummer, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. 

Na de studie

Je kunt veel kanten op met je hbo-diploma Business Management. Je ontwikkelt je als professional, leider en mens. De overheid, maatschappelijke organisaties én het bedrijfsleven staan te springen om bedrijfskundige professionals zoals jij. Onze topdocenten stomen jou klaar voor de carrière die het best bij jou past. Wil je weten wat je allemaal kunt worden? Bekijk dan hier je baankansen!

Bekijk jouw toekomstperspectief
Deze opleiding wordt aangeboden onder voorbehoud van accreditatie. De hbo-bacheloropleiding Business Management leidt je in drie jaar of vier jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Science (BSc). Kies je voor een van de specialisaties, dan komt deze als aantekening op je diploma te staan. De opleiding is gebaseerd op het landelijk opleidingsprofiel Bedrijfskunde (CROHO-nummer 34035). Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.