1. Home
 2. Management Assistant Schoevers

Management Assistant Schoevers mbo

BOL - crebocode: 25728

Management Assistant in 1 of 2 jaar

Welkom in de veelzijdige wereld van office- en managementsupport. Als er iets geregeld moet worden, kijkt iedereen naar jou. Coördineren is je middle name. Met het mbo4-diploma Management Assistant Schoevers ben jij straks een aanwinst voor het bedrijfsleven.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als personal assistant, directiesecretaresse, officemanager of managementassistent.

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

Plannen en organiseren: daar draai jij je hand niet voor om. Ben je daarnaast een kei in communiceren, heb je oog voor detail en kun je goed zelfstandig werken? Kies dan voor de praktijkgerichte opleiding Management Assistant Schoevers! Met dit Schoeversdiploma op zak geef je een kickstart aan je carrière als spin in het web in vele organisaties. Want jij bent er eentje van Schoevers. En je blijft er eentje van Schoevers.

De Schoeversopleiding Management Assistant leidt je op tot allround office- en managementsupportprofessional. Passen de volgende termen bij jou?

 • Ik houd van plannen
 • Ik weet van aanpakken
 • Ik leg makkelijk contact
 • Ik ben goed in communiceren
 • Samenwerken doe ik graag
 • Vertrouwelijke informatie is veilig bij mij
 • Ik ben de koning(in) van coördineren
 • Ik werk nauwkeurig
 • Ik neem mijn verantwoordelijkheid
 • Ik bewaak goed het overzicht
 • Ik neem anderen graag werk uit handen
 • Organiseren is my middle name

Herken jij jezelf in bovenstaande termen? Bekijk dan het studieprogramma. Of kom sfeer proeven en maak kennis met studenten en docenten van deze opleiding op de open dag.

Schoevers Management Assistant in beeld

Schoevers Management Assistant (mbo4) volg je in 1 of 2 jaar bij Tio
Schoevers Management Assistant (mbo4) volg je in 1 of 2 jaar bij Tio
Roelien loopt stage bij MPR Accountants & Consultants

Waarom kiezen studenten voor Management Assistant Schoevers?

 1. Schoevers is een begrip. Met het Schoeversdiploma op zak ben jij klaar om het bedrijfsleven te veroveren. 
 2. Mbo4 in 1 of 2 jaar: bij Tio kun je versneld studeren.
 3. Je bent je verzekerd van kwalitatief hoogstaand onderwijs bij Tio: haar opleidingen gaan al jarenlang aan kop in verschillende rankings.
 4. Ruim 60% van de opleiding staat in het teken van de praktijk: projecten, stages en trainingen. 
 5. Je hebt veel kans op een baan: je kunt aan de slag in diverse functies en branches.  
 6. Met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom biedt Schoevers 100% baangarantie. 
 7. Bij Tio is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Studenten aan het woord

Kim Straver | Schoeversstudent
"Met een opleiding van Schoevers gaan er deuren voor je open en bereik je meer in het leven. Hard work pays off!"
Kim Straver | Schoeversstudent
Thessa Cikot Roos | Schoeversstudent
"Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik zelf heel veel leer uit de praktijk. Schoevers is daarnaast een bekend instituut en ik hou van de zekerheid die dat biedt bij bijvoorbeeld het solliciteren op een baan."
Thessa Cikot Roos | Schoeversstudent
Lysenda Milz | Schoeversstudent
"Het vakkenpakket sluit goed aan op de opleiding. En je krijgt les van docenten uit de praktijk; ik merk dit aan de voorbeelden die in de lessen gegeven worden."
Lysenda Milz | Schoeversstudent


Behaal je Schoevers-diploma mét baangarantie

Schoevers-logoNieuwe studenten die een voltijd mbo-opleiding van Schoevers willen volgen, doen dat vanaf september 2022 op Tio. Zij profiteren dan, óók als Schoevers-student, van de voordelen van Tio’s persoonlijke, excellente en ondernemende onderwijs. Denk aan kleine klassen, docenten uit de praktijk en kleinschalige, sfeervolle vestigingen. Verder verandert er voor hen niets: ze staan ingeschreven bij Schoevers, volgen het Schoevers-studieprogramma en ontvangen, na afronding van hun opleiding, een Schoeversdiploma inclusief 100% baangarantie van Schoevers.

Schoevers Management Assistant op Tio

Schoevers-logoHogeschool Tio is onderdeel van de Salta Group (voorheen NCOI Groep), en slaat de handen ineen met collega-opleider Schoevers!  
Hogeschool Tio biedt de voltijd mbo4-opleiding Management Assistant van Schoevers aan. Deze wordt op alle Tio-vestigingen aangeboden. En dat biedt voordelen! Zo profiteren alle studenten voortaan van één groot (internationaal) netwerk van Tio en Schoevers samen. Met een breder aanbod van opleidingen kunnen Tio-studenten meer kennis en inzichten met elkaar kunnen delen.

Voltijd of deeltijd?

De mbo-opleiding Management Assistant Schoevers is een voltijdopleiding. Dat betekent dat je de hele week lessen hebt en naast je studie wellicht een bijbaantje hebt.

Bij Schoevers kan je opleiding Management Assistant ook als deeltijdopleiding volgen. Dat bekent dat je naast je opleiding ook een (volledige) baan hebt. Je hebt één dag of een aantal avonden per week les. 


Na de studie

Je kunt veel kanten op met je mbo-diploma Management Assistant Schoevers. Wat dacht je bijvoorbeeld van managementassistent bij een bedrijf als Heineken, directiesecretaresse bij De Nederlandse Bank of ga aan de slag als officemanager of personal assistant. Wil je weten wat je allemaal kunt worden?


Deze Schoeversopleiding, Management Assistant, is door de Onderwijsinspectie erkend en leidt in één of twee jaar op voor de kwalificatie Office & Management Support Specialist (crebocode: 25728) op niveau 4. De Schoeversopleiding Management Assistant wordt uitgevoerd door Tio. Na afronding van je opleiding ontvang je het felbegeerde Schoeversdiploma, inclusief de baangarantieregeling.