1. Home
 2. Master business ondernemen

Master of Business Administration - Specialisatie Ondernemen

Hbo Master Business & Ondernemen 1 jaar

MBA - Specialisatie Ondernemen

Kom studeren bij de beste hogeschool van NederlandBen jij geboren om succesvolle deals te sluiten en deins je niet snel terug voor een uitdaging? Is zakendoen op hoog niveau je op het lijf geschreven? Ga dan voor de MBA-specialisatie Ondernemen van de opleiding Master of Business Administration
Waar je ook aan de slag gaat, als zelfstandige til je het scala aan opdrachtgevers en klussen naar een hoger niveau. Ook in loondienst heb je een aanzienlijk streepje voor op de concurrentie. 

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot allround managementprofessional met een specialisme in ondernemerschap. Herken jij jezelf in één of meer van deze eigenschappen? Dan is deze studie iets voor jou! Ben jij:

 • Ambitieus?

  Jij wil verder komen in je carrière en je leven. Voor jou is 'the sky the limit.' Jij wilt het beste uit jezelf halen en jouw talenten optimaal inzetten. Jij wilt de top bereiken!

 • Onderzoekend?

  Hoe zit een bedrijf precies in elkaar? Jij weet veel van het bedrijfsleven, hoe processen werken en hoe medewerkers met elkaar samenwerken. Met deze kennis kun jij het verschil maken.

 • Breed georiënteerd?

  Jij wilt graag een brede basis hebben. Jij hebt een goed fundament en op vele aspecten goede diepgaande kennis opgebouwd. Door jouw 'allround' kennis kan jij overal aan de slag.

 • Kritisch?

  Jij bent kritisch op jezelf en anderen. Jij gaat verder waar anderen stoppen. Jij denkt altijd net die ene stap verder vooruit waardoor je de anderen voor blijft.

 • Trots op je prestaties?

  Jij laat graag zien dat je een harde werker bent en bent trots als jij straks de mastergraad mag dragen.

 • Gemotiveerd en gedreven?

  Jij weet wat je wilt en je weet hoe je dat wilt bereiken. Jij wacht niet af tot er iets moet gebeuren, jij onderneemt zelf actie en toont initiatief.

 • Oplossingsgericht en strategisch?

  Jij denkt in oplossingen en staart je niet blind op het probleem. Een probleem is voor jou een uitdaging. Het is een manier om te verbeteren. Daarnaast denk jij naast de korte ook graag na over de lange termijn. Jij voorziet wat de gevolgen en de invloed zijn van jouw beslissingen.

 • Analytisch?

  Jij bent de onderzoeker. Jij kunt een vraagstuk vanuit meerdere hoeken bekijken. Je ziet de grote lijn, maar ook de details. Jij gaat niet alleen voor het ‘wat’, maar ook het ‘waarom’ van de vraag.

Herken jij jezelf in één of meer van bovenstaande termen? Voor meer informatie bekijk je het studieprogramma. Of vraag de studiegids aan. 

Master of Business Administration in beeld

 • Dit is de Master of Business Administration
  Dit is de Master of Business Administration
 • Master of Business Administration programme at Tio University
  Master of Business Administration programme at Tio University
 • Benefits of a Masters degree in the workfield
  Benefits of a Masters degree in the workfield
 • MBA students on study trip in Berlin
  MBA students on study trip in Berlin

Ondernemen

De specialisatie Ondernemen binnen de Master of Business Administration op hbo-niveau is de perfecte manier om jezelf succesvol op de kaart te zetten als ondernemer. Tijdens deze specialisatie duik je in de wereld van duurzaam ondernemen en innoveren, leer je over deals en overnames en doe je ervaring op in (persoonlijk) leiderschap. Onder begeleiding van Tio’s topdocenten, van wie veel hun eigen succesvolle onderneming hebben naast het lesgeven, stap jij vol skills en vertrouwen het (inter)nationale speelveld in! 
Ook bouw je samen met gelijkgezinde ambitieuze jonge ondernemers verder aan zowel je professionele als je persoonlijke netwerk. Dit MBA-getuigschrift van de beste hogeschool van Nederland opent vele deuren en creëert zakelijke kansen.

Jouw successtory

Met de MBA en specialisatie in Ondernemen til je je carrière in één jaar naar een hoger niveau. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.
Na afronding mag je met jouw internationaal erkende masterdiploma de graad MBA (Master of Business Administration) achter je naam voeren. Met een aantekening Ondernemen op het getuigschrift.

Waardevolle opleiding

Met Tio’s Master of Business Administration ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat bekend om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen al twaalf jaar op rij behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.

Waarom kiezen studenten voor de MBA met specialisatie Ondernemen?

 1. Je studeert aan de beste hogeschool van Nederland, die staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs.
 2. Je kunt bij Tio versneld studeren: master in 1 jaar.
 3. Deze MBA verbindt theoretische verdieping direct aan de praktijk via cases, masterclasses en bedrijfsbezoeken.
 4. Je specialiseert je in ondernemerschap. En duikt in de wereld van duurzaam ondernemen en innoveren, deals en overnames.
 5. Met de Master of Business Administration geef je je carrière en eigen onderneming een boost.
 6. Het bedrijfsleven staat te springen om hoogopgeleide professionals zoals jij. Je ontwikkelt je als specialist in zakendoen op hoog niveau.
 7. Bij Tio ben je geen nummer, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. 

Na de studie

Jouw carrière krijgt door de MBA met de specialisatie Ondernemen een enorme boost. Waar je ook aan de slag gaat, als zelfstandige til je het scala aan opdrachtgevers en klussen naar een hoger niveau. Ook in dienst heb je een aanzienlijk streepje voor op de concurrentie. In de branche waar jouw weg naar succes ligt, nationaal of internationaal. Wil je weten wat je allemaal kunt worden? Bekijk dan hier je baankansen!

Bekijk jouw toekomstperspectief
De masteropleiding Master of Business Administration (CROHO-nummer 70024) is door de NVAO geaccrediteerd en leidt je in één jaar op voor de internationaal erkende MBA-titel. Kies je de specialisatie Ondernemen, dan komt deze specialisatie als aantekening op je diploma te staan. Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.