1. Home
 2. Master internationaal management

Master of Business Administration - Specialisatie Internationaal Management

Hbo Master Business & Ondernemen 1 jaar

MBA - Specialisatie Internationaal Management

Kom studeren bij de beste hogeschool van NederlandMaakt het idee van zakendoen met bedrijven uit andere landen jou enthousiast? Dan is deze specialisatie gericht op internationaal innoveren en ondernemen echt iets voor jou! Kies voor de specialisatie Internationaal Management van de Master of Business Administration
Ben jij klaar voor een internationale topcarrière? Zet je carrière voort in verschillende managementfuncties en diverse branches. Bij uiteenlopende organisaties die wereldwijd actief zijn.

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot allround professional met een specialisme in internationaal management. Herken jij jezelf in één of meer van deze eigenschappen? Dan is deze studie iets voor jou! Ben jij:

 • Ambitieus?

  Jij wil verder komen in je carrière en je leven. Voor jou is 'the sky the limit.' Jij wilt het beste uit jezelf halen en jouw talenten optimaal inzetten. Jij wilt de top bereiken!

 • Onderzoekend?

  Hoe zit een bedrijf precies in elkaar? Jij weet veel van het bedrijfsleven, hoe processen werken en hoe medewerkers met elkaar samenwerken. Met deze kennis kun jij het verschil maken.

 • Breed georiënteerd?

  Jij wilt graag een brede basis hebben. Jij hebt een goed fundament en op vele aspecten goede diepgaande kennis opgebouwd. Door jouw 'allround' kennis kan jij overal aan de slag.

 • Kritisch?

  Jij bent kritisch op jezelf en anderen. Jij gaat verder waar anderen stoppen. Jij denkt altijd net die ene stap verder vooruit waardoor je de anderen voor blijft.

 • Trots op je prestaties?

  Jij laat graag zien dat je een harde werker bent en bent trots als jij straks de mastertitel mag dragen.

 • Gemotiveerd en gedreven?

  Jij weet wat je wilt en je weet hoe je dat wilt bereiken. Jij wacht niet af tot er iets moet gebeuren, jij onderneemt zelf actie en toont initiatief.

 • Oplossingsgericht en strategisch?

  Jij denkt in oplossingen en staart je niet blind op het probleem. Een probleem is voor jou een uitdaging. Het is een manier om te verbeteren. Daarnaast denk jij naast de korte ook graag na over de lange termijn. Jij voorziet wat de gevolgen en de invloed zijn van jouw beslissingen.

 • Analytisch?

  Jij bent de onderzoeker. Jij kunt een vraagstuk vanuit meerdere hoeken bekijken. Je ziet de grote lijn, maar ook de details. Jij gaat niet alleen voor het ‘wat’, maar ook het ‘waarom’ van de vraag.

Herken jij jezelf in één of meer van bovenstaande termen? Voor meer informatie bekijk je het studieprogramma. Of vraag de studiegids aan. 

Kom meer te weten over deze MBA tijdens de speciale MBA-avond
Aanmelden

Master of Business Administration in beeld

 • Dit is de Master of Business Administration
  Dit is de Master of Business Administration
 • Master of Business Administration programme at Tio University
  Master of Business Administration programme at Tio University
 • Benefits of a Masters degree in the workfield
  Benefits of a Masters degree in the workfield
 • MBA students on study trip in Berlin
  MBA students on study trip in Berlin

Internationaal Management

Jij verdiept je tijdens de opleiding in innoveren, ondernemen, business intelligence, marketing, strategie en leiderschap. En dat allemaal in een internationaal speelveld, zodat je straks als manager bij een grote wereldwijde speler aan de slag kan. Met cases, onderzoek, bedrijfsbezoeken, workshops en (gast)colleges ontwikkel jij je internationale mindset, kennis en vaardigheden. Bij Tio leer je de fijne kneepjes van het vak.

Jouw successtory

Met de MBA en specialisatie in Internationaal Management til je je carrière in één jaar naar een hoger niveau. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.
Na afronding mag je met jouw internationaal erkende masterdiploma de graad MBA (Master of Business Administration) achter je naam voeren. Met een aantekening Internationaal Management op het getuigschrift.

Waardevolle opleiding

Met Tio’s Master of Business Administration ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat bekend om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen al twaalf jaar op rij behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.

Waarom kiezen studenten voor de MBA met specialisatie Internationaal Management?

 1. Je studeert aan de beste hogeschool van Nederland, die staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs.
 2. Je kunt bij Tio versneld studeren: master in 1 jaar.
 3. Deze MBA verbindt theoretische verdieping direct aan de praktijk via cases, masterclasses en bedrijfsbezoeken.
 4. Internationaal Management is jouw focus. Jij verdiept je in (internationaal) innoveren, ondernemen, business intelligence, strategie en leiderschap.
 5. Met de Master of Business Administration geef je je carrière een boost.
 6. Het bedrijfsleven staat te springen om hoogopgeleide managementprofessionals zoals jij. Je ontwikkelt je als specialist binnen de internationale businessbranche.
 7. Bij Tio ben je geen nummer, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. 

Na de studie

Na de MBA-opleiding met de specialisatie Internationaal Management zet je je carrière voort in verschillende managementfuncties, in een internationale omgeving. Voorbeelden hiervan zijn accountmanager, adviseur, exportmanager of commercieel manager. Je kunt in verschillende branches aan de slag, bij uiteenlopende organisaties die wereldwijd actief zijn. In loondienst of als zelfstandige. Wil je weten wat je allemaal kunt worden? Bekijk dan hier je baankansen!

Bekijk jouw toekomstperspectief


De masteropleiding Master of Business Administration (CROHO-nummer 70024) is door de NVAO geaccrediteerd en leidt je in één jaar op voor de internationaal erkende MBA-titel. Kies je de specialisatie Internationaal Management, dan komt deze specialisatie als aantekening op je diploma te staan. Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.