1. Home
 2. Master real estate management

Master of Business Administration - Specialisatie Real Estate Management

Hbo Master Makelaardij, Ruimte & Vastgoed 1 jaar

MBA - Specialisatie Real Estate Management

Kom studeren bij de beste hogeschool van NederlandAmbieer jij een carrière in de brede en snel veranderende vastgoed- en makelaardijbranche? Dan is de specialisatie Real Estate Management van de opleiding Master of Business Administration de juiste keuze voor jou.
Zet je carrière voort in verschillende managementfuncties, binnen en buiten de branche. Bij je eigen makelaarskantoor of consultancybedrijf? Of ga aan de slag als bedrijfsmakelaar, projectontwikkelaar of vastgoedbelegger.

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot allround managementprofessional met specialisme in vastgoed. Herken jij jezelf in één of meer van deze eigenschappen? Dan is deze studie iets voor jou! Ben jij:

 • Ambitieus?

  Jij wil verder komen in je carrière en je leven. Voor jou is 'the sky the limit.' Jij wilt het beste uit jezelf halen en jouw talenten optimaal inzetten. Jij wilt de top bereiken!

 • Onderzoekend?

  Hoe zit een bedrijf precies in elkaar? Jij weet veel van het bedrijfsleven, hoe processen werken en hoe medewerkers met elkaar samenwerken. Met deze kennis kun jij het verschil maken.

 • Breed georiënteerd?

  Jij wilt graag een brede basis hebben. Jij hebt een goed fundament en op vele aspecten goede diepgaande kennis opgebouwd. Door jouw 'allround' kennis kan jij overal aan de slag.

 • Kritisch?

  Jij bent kritisch op jezelf en anderen. Jij gaat verder waar anderen stoppen. Jij denkt altijd net die ene stap verder vooruit waardoor je de anderen voor blijft.

 • Trots op je prestaties?

  Jij laat graag zien dat je een harde werker bent en bent trots als jij straks de mastertitel mag dragen.

 • Gemotiveerd en gedreven?

  Jij weet wat je wilt en je weet hoe je dat wilt bereiken. Jij wacht niet af tot er iets moet gebeuren, jij onderneemt zelf actie en toont initiatief.

 • Oplossingsgericht en strategisch?

  Jij denkt in oplossingen en staart je niet blind op het probleem. Een probleem is voor jou een uitdaging. Het is een manier om te verbeteren. Daarnaast denk jij naast de korte ook graag na over de lange termijn. Jij voorziet wat de gevolgen en de invloed zijn van jouw beslissingen.

 • Analytisch?

  Jij bent de onderzoeker. Jij kunt een vraagstuk vanuit meerdere hoeken bekijken. Je ziet de grote lijn, maar ook de details. Jij gaat niet alleen voor het ‘wat’, maar ook het ‘waarom’ van de vraag.

Herken jij jezelf in één of meer van bovenstaande termen? Voor meer informatie bekijk je het studieprogramma. Of vraag de studiegids aan. 

Master of Business Administration in beeld

 • Dit is de Master of Business Administration
  Dit is de Master of Business Administration
 • Master of Business Administration programme at Tio University
  Master of Business Administration programme at Tio University
 • Benefits of a Masters degree in the workfield
  Benefits of a Masters degree in the workfield
 • MBA students on study trip in Berlin
  MBA students on study trip in Berlin

Real Estate Management

De specialisatie Real Estate Management staat in het teken van projectontwikkeling, vastgoedeconomie, management en leiderschap. Werken op managementniveau dus, aansluitend op jouw ambities. Van strategisch tot organisatorisch of financieel, na dit jaar ben jij de expert. Kijk met een strategische blik naar de commerciële, economische en internationale aspecten en uitdagingen van vastgoed en makelaardij tegen de achtergrond van wereldwijde maatschappelijke ontwikkelingen. Bij Tio leer je de fijne kneepjes van het vak.

Jouw successtory

Met de MBA en specialisatie in Real Estate Management til je je carrière in één jaar naar een hoger niveau. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.
Na afronding mag je met jouw internationaal erkende masterdiploma de graad MBA (Master of Business Administration) achter je naam voeren. Met een aantekening Real Estate Management op het getuigschrift.

Waardevolle opleiding

Met Tio’s Master of Business Administration ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat bekend om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen al twaalf jaar op rij behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.

Waarom kiezen studenten voor de MBA met specialisatie Real Estate Management?

 1. Je studeert aan de beste hogeschool van Nederland, die staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs.
 2. Je kunt bij Tio versneld studeren: master in 1 jaar.
 3. Deze MBA verbindt theoretische verdieping direct aan de praktijk via cases, masterclasses en bedrijfsbezoeken.
 4. Je specialiseert je in Real Estate Management en kijkt met een strategische blik naar de commerciële, economische en internationale aspecten en uitdagingen van vastgoed en makelaardij.
 5. Met de Master of Business Administration geef je je carrière een boost.
 6. Het bedrijfsleven staat te springen om hoogopgeleide professionals zoals jij. Je ontwikkelt je als specialist binnen de businessbranche.
 7. Bij Tio ben je geen nummer, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. 

Na de studie

Na de MBA-opleiding met de specialisatie Real Estate Management zet je je carrière voort in verschillende managementfuncties binnen en buiten de branche. In dienst of als zelfstandige, nationaal en internationaal. Wat denk je van een eigen makelaarskantoor of consultancybedrijf? Of ga aan de slag als bedrijfsmakelaar, (senior-)projectontwikkelaar of vastgoedbelegger. Wil je weten wat je allemaal kunt worden? Bekijk dan hier je baankansen!

Bekijk jouw toekomstperspectief
De masteropleiding Master of Business Administration (CROHO-nummer 70024) is door de NVAO geaccrediteerd en leidt je in één jaar op voor de internationaal erkende MBA-titel. Kies je de specialisatie Real Estate Management, dan komt deze specialisatie als aantekening op je diploma te staan. Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.