1. Home
  2. Nieuws
  3. “Door Tio is onze dochter enorm gegroeid”

“Door Tio is onze dochter enorm gegroeid”

Eventmanagementstudente Sabijn van Gerwen wist al vroeg dat ze naar Tio wilde. “Het feit dat ze zo duidelijk wist wat ze wilde, gaf ons de doorslag om samen met haar te kiezen voor Tio”, vertelt moeder Marianne. En die keuze bleek een succes: Sabijn zit nu in het derde jaar en gaat haar dromen achterna!

Keuze voor Tio

Sabijn studeert Hotel- en Eventmanagement aan Tio in Eindhoven. “Ze wist in haar derde jaar van de havo al dat dit het moest worden en kon niet wachten om te starten aan haar studie bij Tio”, vertelt haar moeder Marianne. “Andere opleidingen wilde ze niet eens bekijken; Tio, dat was haar focus vanaf dat moment. Het feit dat ze zo duidelijk wist wat ze wilde, in tegenstelling tot andere studenten van haar leeftijd, gaf ons de doorslag om samen met haar te kiezen voor Tio.” Vader Henk vult aan: “Het gaat haar enorm goed af: ze werkt hard, heeft nog nooit een herkansing gehad en gaat voor het hoogste resultaat.”

Gegroeid in alle opzichten

Sabijns ouders geven aan dat ze in de afgelopen drie jaar gegroeid is in alle opzichten. “Toen Sabijn aan Tio begon wist ze goed wat ze wilde, maar aan zelfverzekerdheid ontbrak het soms nog. Mede door Tio’s ondersteuning en professionele vakdocenten is Sabijn in alle opzichten gegroeid, vooral op het vlak van presenteren. Daarnaast heeft ze bij Tio geleerd hoe een pakkend curriculum vitae eruit ziet.”

Werkervaring

Haar eerste stage liep Sabijn bij een evenementenbureau in Eindhoven dat zich specifiek richtte op bedrijfsevenementen en incentivereizen. “Ze heeft drie maanden lang de tijd van haar leven gehad en wist vanaf dat moment zeker dat dit haar toekomst was”, vertelt vader Henk. “Op dit moment is ze bezig met haar scriptie bij een woon- en lifestylebedrijf. Zij organiseerden afgelopen week voor het eerst een evenement van vier dagen waar elke dag ongeveer tweeduizend bezoekers op afkomen.” “Als je dochter heeft geholpen bij de organisatie en je ziet haar op zo’n dag coördinerend aan het werk, ben je meer dan trots,” zegt moeder Marianne.

Niet dromen maar doen

Dromen kunnen werkelijkheid worden als je jezelf er 100% voor geeft en er hard voor werkt, dat is de boodschap die Sabijns ouders haar hebben meegegeven. “Dit vinden wij erg belangrijk, en deze mentaliteit zien we ook terug bij Tio. Vanaf het moment dat ze wist dat ze aan Tio wilde studeren was haar doel om ooit een eigen evenementenbureau te starten. Nu ze bijna klaar is komt dit moment natuurlijk steeds dichterbij. Sabijn is een ondernemer in hart en nieren; dit wordt ook vaak door vakdocenten gezien. We weten zeker dat ze door de basis die ze bij Tio heeft gehad de uitdaging aan durft te gaan om een eigen onderneming te starten. Wij zullen haar dan ook alleen maar stimuleren bij deze keuze!”

We hebben de ouders van Sabijn gevraagd hoe zij Hogeschool Tio en de opleiding beoordelen:
  • Hoe beoordeelt u de opleiding? uitstekend
  • Hoe beoordeelt u Tio? uitstekend