1. Home
  2. Nieuws
  3. Introductiedagen

Introductiedagen @ Tio

Om voor aanvang van het studiejaar met elkaar kennis te maken organiseert Tio in samenwerking met studentenvereniging Cognatio de introductiedagen in de Ardennen. De introductiedagen vinden plaats van 21 augustus t/m 23 augustus 2017 voor Tio Amsterdam en Tio Eindhoven en 23 augustus t/m 25 augustus 2017 voor Tio Hengelo, Tio Rotterdam en Tio Utrecht. 

Een paar dagen survivallen in de Belgische Ardennen. Back-to-basic, om hier je toekomstige studiegenoten (beter) te leren kennen. Met vele sportieve activiteiten overdag en de dag afsluiten met een feest, maakt het introductiekamp ieder jaar weer tot een uniek begin van het studiejaar. We hebben we een aantal eerstejaarsstudenten gevraagd hoe zij het introductiekamp hebben ervaren, lees verder onder het fotoalbum.

Tijdens je digitale aanmelding kun je je onder keuzevakken aanmelden voor de introductiedagen. Ben je dit vergeten? Geen paniek, stuur een mail naar csa@tio.nl en meld je alsnog aan voor de introductiedagen in augustus.

Ontdek meer

Introductie in de Ardennen

30

Studenten over de introductiedagen

Daan Groutars – International Business Management
“Top introkamp, je bouwt hier direct een band met elkaar op.”

Reinier Kuijt - E-commerce Marketing Sales
“Het is een leuk kamp met veel spontane mensen en leuke activiteiten. Eigenlijk in één woord top.”

Anick van den Berg – Internationaal Toeristisch Management
“Ik vind het leuk dat dit georganiseerd wordt, er zijn veel leuke activiteiten. Op deze manier leer je snel de andere studenten kennen."

Demi Knol – Hotel- en Eventmanagement
“Het is een gezellig introkamp, het is leuk dat je steeds bezig bent met activiteiten. Het is fijn dat dit aan het begin van het schooljaar is, want op deze manier ken je op de eerste schooldag al direct mensen.”

Esmee Nieuwkoop – Hotel- en Eventmanagement
“Ik vind het een leuk kamp, want je leert hier iedereen kennen. Het is gezellig, ondanks dat ik niet van survivallen houd.”

Robert Passtoors – E-commerce Marketing Sales
“Ik vind dit introductiekamp belangrijk, omdat je tijdens deze dagen alvast de nieuwe studenten leert kennen. Het is gezellig en er zijn leuke activiteiten georganiseerd.”

Jaimy-Lee Aarts – International Business Management
“Ik vind het een leuk introkamp, omdat je hier veel mensen en studiegenoten leert kennen. Er zijn leuke activiteiten, vooral het zeskamp vond ik top.”

Antoine van Hulst - E-commerce Marketing Sales
“Ik vind het goed dat dit georganiseerd wordt, omdat je zo snel iedereen leert kennen. Ik vind het wel jammer dat niet alle studenten er zijn. Er zijn veel leuke activiteiten en als je ergens niet aan mee kunt doen, denken ze met je mee over andere activiteiten.”

Justin Nep – Hotel- en Eventmanagement
“Ik vind het introductiekamp leuk. Je leert de andere studenten hier snel kennen en de activiteiten werken hier goed bij. Er heerst hier een lekkere losse sfeer, dat komt mede door de leuke en actieve studentenvereniging.”