1. Home
  2. Open dagen
  3. amsterdam

 

Open dag Amsterdam

Van harte welkom bij de open dag van Tio Amsterdam op zaterdag 28 november!

Welke voorlichting ga je bijwonen?

Mbo-opleidingen

Mbo4 Commercieel Business Management - lokaal 215

Commercieel Business Management mbo4-opleiding bij TioDe voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 215, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Mbo4 Hotelmanagement - lokaal 222

Hotelmanagement mbo4-opleiding bij TioDe voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 222, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.


Hbo-opleidingen (Nederlandstalig)

Hbo Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 334

Commerciële Economie hbo-opleiding bij TioDe voorlichting van de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 334, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Hbo Executive Officemanagement Schoevers - lokaal 302

Hbo Executive Officemanagement Schoevers @ Hogeschool TioDe voorlichting van de hbo-opleiding Executive Officemanagement Schoevers vindt plaats in lokaal 302, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Hbo Financial Business Management - lokaal 326

Bedrijfseconomie bij Hogeschool TioDe voorlichting van de hbo-opleiding Financiel Business Management vindt plaats in lokaal 326, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Hbo Rechten - lokaal 312

Hbo Rechten bij Hogeschool TioDe voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 312, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Hbo Hotel- en Eventmanagement - lokaal 134

Hotel- en Eventmanagement hbo-opleiding bij TioDe voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement plaats in lokaal 134, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Hbo Internationaal Toeristisch Management - lokaal 319

Internationaal Toeristisch Management hbo-opleiding bij TioDe voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 312, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Hbo International Business Management - lokaal 313

International Business Management hbo-opleiding bij TioDe voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 313, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.


Hbo-opleidingen (Engelstalig)

Marketing & Business - lokaal 306

International Business Management hbo-opleiding bij TioDe voorlichting van de Engelstalige hbo-opleidingen International Business Management en Commerciële economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 306, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.

Hospitality & Toerisme - lokaal 301

Hotel- en Eventmanagement hbo-opleiding bij TioDe voorlichting van de Engelstalige hbo-opleidingen Hotel- en Eventmanagement en Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 301, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de kookstudio. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.


Masteropleiding

Master of Business Administration - lokaal 201

MBA Master of Business Administration bij TioDe voorlichting van de MBA-opleiding Master of Business Administration vindt plaats in lokaal 201, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Een student wacht je op om je naar het lokaal te begeleiden.