Master of Business Administration Master

Toelating

Hieronder vind je de toelatingseisen voor de Master of Business Administration. Bekijk of jij kan starten met deze masteropleiding.

Toelatingseisen

Direct aanmelden voor deze opleiding

Starten in september of januari?

Je kunt op twee momenten in het jaar starten met deze masteropleiding: 1 september of in 1 januari.

Aftrap studiejaar

Je start jouw MBA met unieke introductiedagen in de week vóór de eerste lesweek. Je leert tijdens deze introductiedagen je medestudiegenoten beter kennen, krijgt informatie over de opbouw van de studie én gaat aan de slag met een uitdagende casus die wordt gedeeld door een inspirerende gastspreker.

Aanmeldings- en inschrijfprocedure

Deze Tio-opleiding start in januari en september. Er is veel belangstelling voor onze opleidingen en slechts beperkt plaats. Hierdoor ontstaan jaarlijks wachtlijsten. Dus ben je zeker van je keuze, meld je dan aan op onze open dagen of via de website.

Na je aanmelding ontvang je van ons een aanmeldbevestiging per mail en maken wij een Tio-account voor je aan. Daarnaast hebben we extra informatie van je nodig, zoals een kopie van je identiteitsbewijs, financiële gegevens, informatie over je vooropleiding en je diploma. Zodra je het aanmeldproces hebt doorlopen, kunnen we je officieel inschrijven. Plaatsen worden toegekend op volgorde van inschrijving.

Toelatingsprocedure
Na ontvangst van je officiële inschrijving stuurt Tio je (als er geen wachtlijst is) een schriftelijke bevestiging van toelating. Voor de Master of Business Administration geldt dat je wordt toegelaten met een hbo-bachelordiploma en dat werkervaring geen vereiste is. Verder heb je kennis van finance en marketing nodig. Tio checkt na aanmelding of je voldoende kennis hebt op basis van je vooropleiding. Als je kennis onvoldoende is, kan je een extra module volgen voor de start van de opleiding. Bovendien ontvang je na aanmelding een uitnodiging voor een persoonlijkheids- en capaciteitentest.

Aanmelden voor deze opleiding

Inschrijvingsduur
Het eenjarige MBA-traject loopt van 1 januari 2023 tot 31 december 2023 of van 1 augustus 2023 tot en met 31 augustus 2024. Heb je nog niet alle modules afgerond? Dan kun je een verlengde inschrijving per module aanvragen. De kosten per module bedragen € 500,-. Ben je (daarnaast) na 31 augustus niet klaar met afstuderen, dan is er de verlengde inschrijving voor afstuderen à € 500,- per maand.